Kako da vizualno povećate malu spavaću sobu

Ljepota.ba 24.07.2013 14:35
Kako da vizualno povećate malu spavaću sobu


Kako biste najbolje uredili spavaću sobu treba vam prostora, međutim sada niste u mogućnosti da kupujete veći stan koji će imati veću spavaću sobu. Nema problema i malu sobu možete da vizualno učinite većom.Za uređivanje male spavaće sobe potrebno vam je mnogo vremena i strpljenja, kako biste uspjeli svaki dio namještaja staviti na mjesto kako bi i dalje bio funkcionalan. 

Prije svega morate kod kupovine namještaja obratiti pažnju da ne kupujete veliki namještaj, jer ga nećete moći dobro uklopiti u sobu. Kupite manji krevet koji ćete smjestiti uz dva zida.

U maloj sobi svaki dio vam je bitan. Kako biste se riješili stvari koje vam ne trebaju morate napraviti krevet ispod kojeg će biti ladica u koju ćete moći da smjestite višak stvari. Uz krevet nemojte stavljati noćne ormariće, već iznad kreveta napravite police koje će vam služiti za držanje stvari. 

Kako biste uštedjeli prostor napravite plići ormar od stropa do poda. Na taj način ipak ćete da imate ormar, ali i uštediti prostor. 

Ukoliko morate da imate radni stol u spavaćoj sobi, onda odaberite onaj koji se može sklopiti nakon upotrebe ili koji nakon toga možete da upotrijebite kao komodu. 


Kako da vizualno povećate malu spavaću sobu

Vizualno ćete prostor povećati tako što ćete staviti u sobu ogledala koja će reflektirati svjetlost. Što se tiče boja odaberite svjetlije boje namještaja i zidova kako bi vam prostor izgledao veći. Možete čak i da se igrate sa bojama. Kraće zidove obojite tamnijim nijansama, a duge zidove svjetlijim tonovima. Vrata i okvire prozora obojite istim ili za nijansu ili dvije tamnijom bojom od boje zidova.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak