U trendu - Nameštaj od obojenog stakla

Večernje novosti 20.07.2013 22:06
U trendu - Nameštaj od obojenog stakla


Detalji i nameštaj od stakla u trendu su nekoliko sezona, a posebno dolaze do izražaja u svetlim i modernim ambijentima.Ovaj materijal je veoma zahvalan za kombinovanje i vizuelno ne opterećuje prostor, jer je transparentan. 

Trpezarijski i klub stolovi od stakla, kao i kupatilski lavabo ili frontovi garderobera, već godinama dominiraju u enterijeru, a sada su im dekorateri dali novu dimenziju raskošnim koloritom.

Staklo ima mnogo prednosti nad drugim materijalima, lako se održava, a deluje atraktivno i elegantno zbog visokog sjaja. Posebno interesantno izgledaju TV komode, stolovi za kompjuter i elementi u kuhinji. 

Osim toga, odlično rashlađuje prostor u toplim danima, pa se posebno preporučuje u podnebljima sa toplom klimom. 

Bezbojno i belo staklo može da deluje bezizražajno u kućnom ambijentu, zato ga mnogi izbegavaju, ali obojeno u neku jarku nijansu poput crvene, pink, žute, zelene, plave, ljubičaste... ima suprotan efekat i unosi snažnu energiju. 

Detalji poput raznobojnih vaza ili ukrasnih lampi sasvim sigurno će da osveže svaki prostor, bez obzira na stil uređenja.

Staklo se dobro uklapa sa metalom, medijapanom i plastikom, tada je sjajna površina posebno naglašena, dok u kombinaciji sa drvetom deluje udobnije i manje naglašeno.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak