Oplemenite iznajmljeni stan

Žena 09.07.2013 18:10
Oplemenite iznajmljeni stan


Dom je stan u kom živite, bio da je vaš ili iznajmljen, i zato treba da ima lični pečat. Ali kako da uredite prostor kad ne smete da menjate boju ili raspored zidova, a ne znate ni koliko ćete se u njemu zadržati.E, iz tog razloga treba da nabavite nekoliko komada laganog, sklopivog ili  multifunkcionalnog nameštaja, a da akcenat stavite na detalje.

NOVE KVAKE, NOV ORMAN

Kvake na komodama i ormanima mogu za tili čas da osveže stari nameštaj. Ono što je aksesoar u modi, to su kvake na ormanima, komodama i vratima. Često je dovoljno da zamenite staru bravicu i da vaša komoda dobije moderan izgled. Kupujte ih na buvljim pijacama, izbor je veliki, a cene niske.


ČIVILUK

Stojeći čiviluk možete da nosite iz stana u stan jer će se uklopiti u svaki hodnik, za razliku od fiksnog čiviluka koji se šrafi za zid


PLATNO NA ZIDU

Zidove u dnevnoj sobi ukrasite platnom umesto umetničkim slikama ili grafikama. Preko drvenog rama zategnite komad platna i fiksirajte ga ekserčićima. Ovakva dekoracija se pravi brzo, za malo para, a lako se uklapa s bojom nameštaja koji ste zatekli. Ako kupujete tepih, nek bude manji, lakše ćete ga uklopiti u svaki prostor. Imajte na umu i da su prostirke od trske dobro rešenje, deluju moderno, ima ih u raznim bojama, a cena im je pristupačna.


STIKERI SE LAKO STAVLJAJU

Samolepljivi stikeri za zid se lako postavljaju, a pri skidanju ne oštećuju boju. Možete da ih zalepite po uputstvu s pakovanja, a možete i da pustite mašti na volju, pa da napravite unikatnu kompoziciju.

Instant promena, jastuci u boji

Ako ste zatekli bezlično uređenu sobu ili ružan trosed, napravite nekoliko jastuka u omiljenim bojama. Promenićete atmosferu u sobi i istog momenta zamaskirati ružan krevet.Oplemenite iznajmljeni stan

ŠTENDERI SU PRAKTIČNI

Garderobni plakari su veoma skupi, teško se transportuju, a idealni su samo ako se prave po meri. Zato vam savetujemo da kupite štender jer nije skup, lako se prenosi, a garderoba će vam biti pregledna.

 

PRILAGODLJIV NAMEŠTAJ

Volite često da menjate raspored u sobi ili vam je potreban nameštaj koji ima više funkcija? Za male prostore idealne su police koje mogu da se poređaju na više načina, pa da posluže i kao sto za kafu kad imate goste i kao polica za sitnice.

 

PARAVAN ZLATA VREDI

 

Paravani su idealni da, u trenutku kad vam zatreba, podelite sobu na dve zasebne celine i da je ujedno ukrasite. Jednostavne varijante možete da napravite sami, a akcenat stavite na boje i desene tkanina kojima ćete presvući okvir.

 


Oplemenite iznajmljeni stan

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak