Ukrasite dom nalepnicama za zidove

B92 28.03.2013 12:42
Ukrasite dom nalepnicama za zidove


Nalepnice za zidove su nov i moderan način ukrašavanja životnog prostora u domu ili kancelariji!Probajte da ukrasite svoj dom modernim nalepnicama ili stikerima za zid koji su trenutno najmoderniji oblik dekoracije enterijera samolepljivim motivima svih boja i oblika. Stikere možete postaviti oko prekidača, nalepiti na pločice, nameštaj ili vrata.


Ukrasite dom nalepnicama za zidove

Zidni stikeri nisu namenjeni samo za zidove, jer motivi manjih dimenzija mogu da se iskoriste za laptop ili za mobilni telefon.

Postavljanje dekor nalepnica je krajnje jednostavno, kao i njihovo skidanje, a mogu da se koriste više puta.

Nalepnice za zidove se proizvode u motivima različitih dimenzija, uz pomoć visoko kvalitetne štampe na samolepljivom vinilu u već isečenom obliku, tako da vam ostaje samo da motiv odvojite od podloge i zalepite na željeno mesto.

Ukrasite dom nalepnicama za zidove

Postoje i stikeri namenjeni pre svega za staklo. Ova vrsta stikera nema lepak na poleđini, već za podlogu prijanja statičkim elektricitetom, te mogu da se postavljaju i skidaju više puta. Mogu da se koriste za prozore, vitrine, ogledala, tuš kabine i sl. Prozori u dečjoj sobi su idealno mesto za ovu vrstu stikera.

Možete i sami da napravite stiker. Kupite samolepljive folije - tapete od kojih možete da izrežete oblik po želji i dobijete vaš originalni stiker.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak