Crveni detalji radost u kući

Žena 12.03.2013 20:25
Crveni detalji radost u kući


Uz pomoć aluminijumskih konstrukcija napravite korisne i lepe pregrade, a 'hladnoću' metala neutrališite komadom crvenog nameštaja.MREŽA SPAJA I ODVAJA

Metalna mrežasta pregrada vizuelno će odvojiti kuhinju od trpezarije, ali neće smanjiti prostor. Na pregradu okačite crveni sat koji u „Konformi“ košta 805 dinara. Prostor za obedovanje odisaće vedrinom. 

SKLAPAJTE I RASKLAPAJTE

Za mali stan stolice na sklapanje su pravi izbor. Praktične su jer ih možete vaditi i sklanjati po potrebi. Za rad je bolje da nabavite stolicu s točkićima.    

TUFNASTO JE VESELO
Ima mnogo detalja koji će ambijentu dati notu vedrine, a crvena, pa još i tufnasta korpa za hleb ili voće izgledaće neodoljivo. U salonima „Konforme“ možete je kupiti za 235 dinara.   


Crveni detalji radost u kući

Vesele nalepnice

Zid pored kreveta u spavaćoj sobi, umesto tapetama, možete da ukrasite cvetnim nalepnicama. Prodaju se u bolje snabdevenim knjižarama i farbarama, a izbor je odličan. Vi samo treba da uskladite boju nalepnica sa preovlađujućom bojom u sobi.


Crveni detalji radost u kući

DRVO JE NEZAMENLJIVO

Teško je zamisliti topao dom bez drvenog nameštaja, a za to su vam dovoljne i dve police iznad pulta. Osim što su lepe, veoma su praktične jer na njih možete da poređate dekorativne detalje, najbolje crvene boje. U malom prostoru treba pametno iskoristiti svaki ćošak, pa je set stočića jako korisno rešenje kad vam dođu gosti. Idealno će biti da budu u boji polica iznad kuhinjskog pulta. 


Crveni detalji u domu - Senzualnost, strast i toplina


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak