Pametan nameštaj za male stanove

Žena 07.03.2013 01:25
Pametan nameštaj za male stanove


Mudrim izborom nameštaja i poigravanjem s namenom različitih prostorija, i stan male kvadrature može da izgleda prostranije. Nudimo vam neka funkcionalna i maštovita rešenja.MINIMALIZAM

Uvek je u malim stanovima dobro ići na blagi minimalizam i mirne linije, pošto daju prostranost i vizuelno širi ambijent. Ukoliko se odlučite za bele nijanse na nameštaju i zidovima, iskoristite priliku i ubacite toplu narandžastu boju. Dnevna soba će i u ovom slučaju odisati prozračnošću i lakoćom. 


FIOKE

Fioke postavljene u uglu kuhinjskog bloka pomoći će da se poveća vaš koristan prostor za odlaganje. Vrlo zanimljivo rešenje možete iskoristiti kod malih kuhinja, gde je taj prostor zarobljen, a fioke će omogućiti da komotnije koristite prostor.

 RADNI STO

Nije vam potreban veliki prostor da biste organizovali svoj rad. Iskoristite malo udubljenje u zidu i formirajte radnu površinu sa fiokama i malim policama iznad. Dobro je da se nastavak zida izvede u nekoj dekorativnoj obradi ili tapetu, da bi se vizuelno odvojio prostor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak