Umetnost tapeta

Lisa 14.02.2013 21:23
Umetnost tapeta


Isticanje zidnih površina jedan je od ključnih trendova u uređenju enterijera najavljenih za 2013. godinu. Inspiracija čuvenog proizvođača tapeta svetskog renomea “De Gurne” je priroda…Ribe koje “lete”, ptice koje “plivaju”, drveće koje “lebdi”… fantastični prizori, kao iz sna, našli su se na neobičnim tapetima inovativnog dizajna koje s ponosom potpisuju dizajneri čuvene kuće “De Gurne” ("de Gourney").

S obzirom na činjenicu da je isticanje zidnih površina od ključnih trendova u uređenju enterijera najavljenih za 2013. godinu, motivi ovih tapeta su inspirativni za sve one koji bi želeli da umesto običnog, belog zida oplemene svoj prostor maštovitim ukrasima.

Umetnost tapeta

“De Gurne želi da pretvori vaše snove u realnost. Najveću pažnju pridajemo najsitnijim detaljima kako bi od njih napravili veliku stvar”, kažu u ovoj kompaniji.  Njihov dizajn zaista i ostavlja utisak kao da potiče iz „snova“ – počevši od jednostavnih formi koje izgledaju sve lepše što ih duže gledate, pa do komplikovanih dezena  zahvaljujući kojima se osećate kao da ste usred šume.

Umetnost tapeta

Odličan dizajn, prelepe kombinacije boja, kao i nesvakidašnji motivi tapeta čine ovu kompaniju, s pravom, liderom na tržištu. Njihovim proizvodima ne može da odoli ni slavna američka glumica Gvinet Paltrou koja, kako prenosi El Dekor, smatra tapete De Gurne jednim od najvažnijih detalja u svom domu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak