Cvetni motivi i skandinavski stil

Večernje novosti 07.02.2013 15:28
Cvetni motivi i skandinavski stil


Ovaj atraktivan dezen, koji je večno popularan u enterijeru, dekorateri ove sezone iskombinovali sa skandinavskim stilomCveće i floralni motivi asociraju na proleće, toplotu, energiju, optimizam...

Zato su ovaj atraktivan dezen, koji je večno popularan u enterijeru, dekorateri ove sezone iskombinovali sa skandinavskim stilom.
Ovaj način uređenja prisutan je u hladnim podnebljima, a odlikuje ga bela boja kao osnova, kako na zidovima tako i na nameštaju.
Ona se primenjuje u velikoj meri da bi nadoknadila nedostatak dnevne svetlosti, pa zato skandinavski domovi deluju prostrano i lepršavo.

Stručnjaci su u sklopu ovogodišnjih trendova, spojili cvetne motive sa belinom, a ova zanimljiva i lepa kombinacija može da se primeni u svakoj prostoriji. 

Cveće možete da imate na jastučićima, prekrivačima, tepihu, draperijama, ali i na tapetu ili u vidu upečatljivog stikera na jednom zidu.

Da bi cveće bolje došlo do izražaja, preporučuju se crvene, ljubičaste, narandžaste, pink, zelene i žute nijanse, koje će na pravi način da razbiju belinu skandinavskog stila i da oplemene prostor.

Vodite računa da ne preterate sa cvećem, jer će dom izgledati suviše kitnjasto i rustično, a ovaj stil se prepopručuje za moderne i mladalačke ambijente.

Ukoliko vam je nameštaj star i planirate da ga promenite, pojedine komade možete lako da prefarabrate u belu boju, ne samo da će dobiti novo ruho, već će i vizuelno promeniti prostor.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak