Uredite dom damski i prefinjeno

B92 18.01.2013 21:36
Uredite dom damski i prefinjeno


Teško je biti žena, a najteže je biti dama. Drage dame ovaj tekst je za vas, jer govori o uređenju na pravi damski način.  • Skoro svaka žena voli da joj dom izgleda lepo i da zrači stilom i elegancijom. Nažalost, imati novca ne znači i imati stila. Pravi damski dom treba da bude uvek uredan, sređen, čist i da uključuje prefinjene predmete. Zašto ne razbiti monotoniju pri uređenju kupatila i urediti ga sa unikatnim detaljima.
  • Od spavaće sobe, možete napraviti pravu oazu za uživanje. Baldahin, elegantne komode i nežne boje su neizbežne. U ovako uređenoj spavaćoj sobi, svaka žena će se osećati poput kraljice.
  • Ne poznajemo damu koja ne obožava cipele. Ako ste i vi jedna od njih, nemojte dozvoliti da one stoje na bilo kom mestu, već im obezbedite prostor dostojan njih. Napravite cipelarnik, koji će uvek biti pregledan i uredan, tako ćete gubiti manje vremena tragajući za onim cipelama koje su vam porebne. Osim cipela, možete poređati i garderobu koja će vam tako uvek biti uredna i ispeglana.
  • Udobne fotelje daće svakoj prostoriji u kojoj se nađu poseban šarm, a pritom su kao specijalno dizajnirane za dame. Ima ih raznih veličina i raznih boja sa vrlo lepim šarama. Najbolje se uklapaju u dnevnu sobu, mada su i u spavaćoj divan detalj.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak