Nova godina u ljubičastom - Otmeno rešenje za izgled doma

Lisa 31.12.2012 12:19
Nova godina u ljubičastom - Otmeno rešenje za izgled doma


Da li ste se već umorili od glamurozne i vatrene crvene koja, po pravilu, predstavlja simbol božićnih i novogodišnjih praznika? Ako tražite neko otmeno rešenje za sofisticirani izgled doma, odlučite se za neku od nijansi iz bogate ljubičaste palete. Ili, još bolje: kombinujte!Uz ljubičaste sveće mirnih i pomalo hladnih nijansi, dodajte detalje bogatih tekstura - trake od prozirnog ljubičastog tila, toplo krzno, grančice jelke posute srebrnim mrvicama, srebrne i ciklama kuglice...

Za sofisticiran ali sveden izgled su kuglice u svetloljubičastoj boji koje kombinujemo sa satenskim, uzanim trakama u jednako nežnoj nijansi i srebrnim papirom .

Poklonici glamuroznog izgleda ljubičaste detalje mogu da kombinuju uz sjajne ljubičaste tanjire i staklene komade. ako stavite sveću u mali stakleni svećnjak, dobićete efektne ljubičaste odsjaje na stolu.

Originalna kombinacija postiže se pomoću elegantnog kristalnog escajga na lavanda-ljubičastom stolnjaku i tri boje na tanjirima: prozirna, staklena tacna za predjelo postavljena je preko nežnolila tanjira i belog porcelanskog tanjira-podmetača. Malo sušenog ljubičastog cveća poprskano je veštačkim snegom, a detalj je mali časovnik koji će goste podsetiti na prošle godine.

 


Ljubitelji glamura koji "igra" na granici kiča mogu uklope ljubičaste detalje u neočekivane varijante. Tako na stolu pored ljubičastog stolnjaka može da se nađe kristalni tanjir u ciklama jakoj boji, široke trake od tila koje imaju srebrni, kičast vez, srebrnobele mašnice kojim će ukrasiti čaše, zelene grančice jelke, salvete sa desetom sitnih, ljubičastih i belih kvadratića i, za kraj, duhoviti detalj - "disko" kugla.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak