Turkinja silovatelju odsekla glavu i ostavila je u centru sela

Vesti 08.09.2012 15:00
Turkinja silovatelju odsekla glavu i ostavila je u centru sela


Turkinja Nevin Jildirim (26) je upucala silovatelja, odsekla mu glavu i potom je ostavila na trgu u centru sela Jalvak na jugozapadu Turske. Ova majka dvoje dece sada čeka suđenje i dozvolu od vlasti da može da abortira, pošto je u petom mesecu trudnoće i tvrdi da je otac upravo Nuretin Gilder (35) kojeg je ubila.U Turskoj je abortus zabranjen posle deset nedelja trudnoće, pa je Jildirimovoj potrebno posebno dopuštenje za to. Ona je izjavila da je muškarac kojeg je ubila počeo da je napada nekoliko dana nakon što je njen muž u januaru ove godine otišao da obavlja sezonske radove u drugom gradu.

 

Jildirimova je rekla da joj je Gilder pretio pištoljem i govorio da će joj ubiti decu, uzrasta dve i šest godina, ukoliko bude pričala. Silovanja su trajala osam meseci do 28. avgusta kada je Jildirimova odlučila da je to kraj. Pucala je u Gildera kada joj je ušao u kuću, pa zatim ponovo kada je posegnuo za pištoljem. 


 

"Jurila sam ga. Pao je na pod. Počeo je da me psuje. Ovog puta pucala sam mu u polni organ. Ućutao je. Znala sam da je mrtav. A onda sam mu odsekla glavu", rekla je policiji Jildirimova koja je ispalila deset hitaca u silovatelja, od čega nekoliko u prepone.

 

Ona je ponela Gilderovu glavu, sa koje je tekla krv, na seoski trg. Obratila se šokiranim muškarcima koji su sedeli i ispijali kafu.

 

"Ne pričajte mi iza leđa, ne igrajte se mojom čašću. Evo glave onog što se poigrao mojom čašću" rekla je Jildirimova.

 

Jildirimova je izjavila da ju je slikao golu u drugom stanju tako što se ušunjavao u njenu sobu noću. Pretio je da će poslati slike njenim roditeljima ako prestane da spava sa njim.

 

Organizacije za prava žena u Turskoj u njoj vide heroinu. Jildirimova tvrdi da je spremna i da umre samo da abortira Gilderovo dete.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak