SAD: Pucanjava zbog iseljenja, troje mrtvih

Mondo 14.08.2012 11:56
SAD: Pucanjava zbog iseljenja, troje mrtvih


U pucnjavi ispred jedne kuće u blizini Teksaškog univerziteta A&M ubijeni su policajac i sudski izvršitelj, pre nego što je američka policija pucala na osumnjičenog za napad koji je kasnije preminuo od posledica ranjavanja.Prema izjavama zvaničnika, sudski izvršitelj je došao da uruči rešenje o iseljenju iz kuće osumnjičenom za napad, posle čega je usledila polučasovna pucnjava da bi na kraju policija usmrtila tog čoveka, javio je Rojters.

Pomoćnik načelnika lokalne policije Skot Mekolom potvrdio je da su još trojica policajca i jedna žena ranjeni u pucnjavi koja se dogodila u blizini kampusa Teksaškog univerziteta, gde je inače smešteno skoro 50.000 studenata a koji je trenutno prazan jer nastava ne počinje pre 27. avgusta, prenela je agencija AFP.

Nadležni još uvek ispituju pozadinu oružanog napada i nejasno je da li je napadač samo iznajmnjivao kuću iz koje je trebalo da se iseli ili je bio iseljen zbog neplaćanja hipoteke, navodi Rojters.

Pucnjava koja je imala fatalni ishod dogodila se u blizini univezitetskog kampusu Koledž Stejšen koji se nalazi na 145 kilometara severozapadno od Hjustona, kada je tridesetpetogodišnji muškarac otvorio vatru na policiju i izvršitelje koji su došli na vrata njegovog stana, navodi AP.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak