Ubica iz bioskopa odavno zastranio

Mondo 21.07.2012 20:13
Ubica iz bioskopa odavno zastranio


Ubica iz bioskopa nameravao da napusti doktorske studije, udaljavao se od porodice i pretraživao Internet u potrazi za bizarnim seksualnim iskustvima.Još nema odgovora na pitanja o mogućim motivima pucnjave na premijeri novog filma o Betmenu "Uspon mračnog viteza", u kojoj je juče u Aurori kod Denvera, u američkoj saveznoj državi Kolorado, poginulo 12, a ranjeno skoro 60 ljudi, dok na videlo izlaze neobični detalji iz privatnog života ubice i njegovim seksualnim sklonostima.

Tako "Njujork post" piše kako je Džejms Holms (24), koji se posle zločina mirno predao policiji, nameravao da napusti doktorske studije, da se udaljavao od porodice i da je pretraživao Internet u potrazi za bizarnim seksualnim iskustvima.

Policija istražuje oglas na porno sajtu AdultFriendFinder.com koji je, kako se pretpostavlja, postavio Holms želeći da pronađe seksualne partnere.

On u oglasu traži partnere za grupni seks, seks sa dve žene, ženom i muškarcem ili više žena i aludira na zločine koje će počiniti: "Da li ćete me posetiti u zatvoru?

Oglas prati i navodno Holmsova fotografija na kojoj ima crvenu kosu kakvu je imao i juče prilikom izvršenja masakra.

On je u oglasu naveo da je visok oko metar i 80, da je atletski građen i da nema devojku, mada priznaje da ima "mali" penis."Tražim avanturu ili seks bez obaveza. Ja sam fin momak. Odnosno, dovoljno fin za momka koji radi ovakve stvari", napisao je Holms u oglasu.

Njegov profil je sadržao i sliku žene koja liže prste iza njega.

Holms je tragao za seksom preko Interneta dok se njegov život, kako izgleda, raspadao, i mada je bio izuzetno inteligentan, njegov bolestan i zastrašujući um je brinuo ljude još od njegovih srednjoškolskih dana, a to se vremenom samo pogoršavalo, piše "Njujork post".

Njegovi problemi su uticali i na njegovu akademsku karijeru i najavio je da napušta doktorske studije na univerzitetu Kolorado.

Holmsova porodica je juče pokušavala da se kloni očiju javnosti i samo je objavila saopštenje u kome se kaže da pokušavaju da shvate šta se dogodilo i upućuju saučešće žrtvama tragedije.

Ali njegova majka je bila sumnjičava i juče ujutro kada su je novinari pronašli rekla je da joj instinkt govori da je njen sin kriv, navodi njujorški list.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak