Evropska konferencija studenata tehnike u Beogradu

BEST Beograd 30.03.2011 06:29
Evropska konferencija studenata tehnike u Beogradu


Tražiš posao ili praksu u multinacionalnoj kompaniji?


Od 14. do 22. aprila 2011, u Beogradu i Srbiji se održava 29. Evropska konferencija studenata tehnike, u organizaciji lokalne BEST grupe Beograd.

Događaj okuplja preko 300 studenata tehnike sa 93 univerziteta iz 31 evropskih zemalja. Najvažniji deo događaja je Dan svečanog otvaranja koji će se održati 15. aprila u Domu omladine i Studentskom kulturnom centru u Beogradu. Uz delegate i organizatore, njemu će prisustvovati predstavnici državnih institucija, Univerziteta u Beogradu i visokog rukovodstva značajnih međunarodnih i domaćih kompanija koje sarađuju s BEST-om. Pored govora visokih zvanica, celodnevno otvaranje obuhvata prezentacije kompanija, internacionalni sajam poslova i praksi, kao i studije slučaja na preko 10 tema iz savremene inženjerske prakse.

Studenti i diplomci tehničko-tehnoloških ili prirodno-matematički fakulteta Univerziteta u Srbiji koji traže posao ili praksu imaju mogućnost da se prijave za učešće u Danu svečanog otvaranja 29. Evropske konferencije studenata tehnike i budu jedan od 30 lokalnih učesnika, koji će imati jedinstvenu priliku da se lično predstave i apliciraju za neki od programa multinacionalnih kompanija koji će biti u ponudi.

Prijavljivanje traje do 2. aprila preko zvaničnog sajta Konferencije na www.general-assembly.eu/belgrade/apply.

Detalje o načinu prijave i kriterijumima selekcije možete pronaći na adresi: www.general-assembly.eu i www.best.rs.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak