Prodaja Industrije obuće Beograd 24. septembra

Biznis 28.08.2010 14:48
Prodaja Industrije obuće Beograd 24. septembra


Agencija za privatizaciju Srbije najavila je da će 24. septembra na licitaciji ponuditi na prodaju nepokretnu imovinu Industrije obuće "Beograd" u restrukturiranju, po početnoj ceni od sedam miliona evra.Na prodaju će biti ponuđene proizvodne hale od 2.756 kvadratnih matara, zatim proizvodna hala, perionica i magacin površine 2.865 kvadratnih metara, upravnu zgradu od 582 kvadratna metara i ložionica-magacin površine 1.330 kvadratnih metara, kao i trafo-stanica.
Biće prodata i proizvodna radionica, magacin obrtaja, toalet i garderoba površine 2.759 kvadratnih metara, prvi sprat proizvodnje, drugi sprat mehaničari, prizemlje proizvodnje, zatim u drugom objektu prizemlje, magacin, prvi i drugi sprat, toalet i garderoba na 1.833 kvadratna metara.
Kako se navodi, biće ponuđen i objekat u kome je kuhinja, restoran prizemlje, kuhinja i restoran, prvi i drugi sprat uprava i treći sprat modelari površine 2.447,4 kvadratna metra, zajedno sa pravom korišćenja gradskog građevinskog zemljišta u ukupnoj površini od 21.859 kvadratnih metara.
Kako je objavljeno na sajtu Agencije, prijava za učešće na licitaciji podnosi se do 16. septembra. Pre podnošenja prijave učesnik treba da uplati depozit od 700.000 evra.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak