Firči: Marina Perazić je vrh gluposti!

Kurir 10.05.2010 18:41
Firči: Marina Perazić je vrh gluposti!


Nekadašnji bubnjar grupe EKV na Farmi ismevao bivšu suprugu tvrdeći da je ona loša majka i da ne brine o deciIvan Fece Firči ismevao je na Farmi bivšu ženu Marinu Perazić. Nekadašnji bubnjar EKV rekao je Mini i Dragani da majka njegovih ćerki deci ne poklanja dovoljno pažnje jer zapravo nikad i nije kod kuće. Sve je počelo kada je Mina Kostić spomenula da je Marina nekad živela u njenom komšiluku:

Mina: Je l’ znaš da je Marina živela kod mene u kraju?
Firči: Jao, oduševljen sam! Baš mi je drago.
Mina: Ne provociram te, samo kažem.
Firči: Znam, je l’ to ono kad su svi počeli masovno da se iseljavaju?
Mina: Meni je Marina stvarno vrh!
Firči: Vrh gluposti, slažem se!

U priču se umešala i bivša Nemanjina devojka, koju je zanimalo s kim žive Firčijeve ćerke:
Dragana: Je l’ one žive sa majkom?
Firči: Ne žive sa majkom nego žive tamo gde hoće. Majke nikad nema kod kuće. Starija polazi na fakultet u Njujorku, pa će još manje biti sa majkom, a mlađa još nije odlučila kod koga će živeti.

Nakon ove pljuvačine, koju je čulo nekoliko miliona gledalaca, pozvali smo prozvanu stranu, koja nimalo nije bila iznenađenja rečima bivšeg supruga:
- Otkako smo se Firči i ja rastali, prošlo je 14 godina, a deca su sa njim ukupno provela malo više od godinu dana. Najbolje bi bilo da pitate moje ćerke kakva sam ja majka i s kim žive. Tri puta su išle u Njujork na mesec dana, dva puta po 15 dana, dva puta po dva meseca i to je to. Lako se izračuna, a vidite koliko je vremana prošlo od 1996. godine.

To što se Firči tako ponaša, ne ide u prilog ni njemu ni meni. Molila sam ljude preko Fejsbuka da ga podrže, ali mislim da je daleko od glavne nagrade. Da se od početka ponašao normalno i o meni govorio u superlativu, ubeđena sam da bi bio jedan od favorita. Ovako, nema šanse - rekla je Marina Perazić. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak