Ko o čemu, radikali o SNS

Kurir 10.02.2010 23:22
Ko o čemu, radikali o SNS


Jučerašnja sednica skupštinskog Odbora za bezbednost protekla u prepucavanju predstavnika Srpske radikalne stranke i naprednjaka



Umesto da raspravljaju o izveštaju BIA o Ratku Kneževiću, radikali i naprednjaci se međusobno prepucavali!

Na juče održanoj sednici Odbora za bezbednost, posvećenoj izveštaju BIA o navodima bivšeg savetnika crnogorskog premijera o poslovima Stanka Subotića, moglo se čuti s kim su sve čelni ljudi SNS u poslovnom dilu i ko finansira kampanju naprednjaka.
- Pobogu, samo ispitajte odakle jednoj vanparlamentarnoj stranci tolike pare - upitao je Dragan Todorović, dok je njegova koleginica Nataša Jovanović iz SRS istakla da je ono što je BIA napisala kao „poverljivo“, dokumentovano u knjizi „Stanko Subotić Cane - Žabac, kralj duvanske mafije“.

- Canetovi saučesnici Nikolić i Vučić tim ne samo prljavim već i krvavim novcem finansirali su kampanju za razbijanje SRS - istakla je Jovanovićeva.
Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je da ne treba komentarisati navode onih kojima nijedan doktor u Srbiji ne može da pomogne.
- Razmišljam i o tužbi, ali prvo moram da se konsultujem s lekarima, da vidim da li su oni uračunljivi - rekao je Vučić.


Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak