Vrhunski proizvodi Hotpoint-Aristona sada su dostupni i u crnoj boji

Kompanija Indesit 13.01.2010 17:38
Vrhunski proizvodi Hotpoint-Aristona sada su dostupni i u crnoj boji


Dizajnirani da štede energiju, četiri puta praktičniji i fleksibilniji, a modernog izgleda
Kompanija Indesit lansirala je novu Crnu liniju Hotpoint-Ariston koja proizvodima, pored inovativnog dizajna, pruža i intrigantan, ekskluzivan dodir potpuno crnog izgleda. Hotpoint-Ariston stil je oduvek bio suptilan i elegantan, a sada je i personalan dajući svakodnevnom životu dodir elegancije. U sofisticirano crnoj verziji dostupni su: Quadrio frižider, mašine za pranje i sušenje veša, mašina za sudove i Side by Side zamrzivač. Svi proizvodi kreirani su po visokim evropskim standardima zaštite životne okoline.
Quadrio frižider, kapaciteta 410l, inovativnom organizacijom prostora sa četvoro vrata omogućava više od 50% uštede električne energije. Dizajniran da štedi energiju i troškove, četiri puta praktičniji i fleksibilniji, modernog izgleda, Quadrio je savršen izbor za savremenu kuhinju u kojoj električni aparati prosto moraju da budu stilizovani prema najsavremenijim tokovima dizajna.
Mašine za pranje i sušenje veša, kreirane prema standardima visoke tehnologije, superiornog dizajna, napravljene su da se uhvate u koštac i sa najtežim mrljama i najosetljivijim tkaninama. Jedinstven sistem zvučne zaštite garantuje apsolutnu tišinu čak i kada je aktiviran program centrifuge a inovativan sistem sensora obezbeđuje maksimalan rezultat u svakom trenutku.
Mašina za pranje sudova nudi potpuni komfor, maksimalnu fleksibilnost i tišinu prilikom rada. Posebna pogodnost mašine su program za pranje osetljivih sudova od plastike (bebi oprema) kao i program za brzo pranje u trajanju od svega 25 minuta.
’Side by Side’ zamrzivač, napravljen prema ’total no frost’ tehnologiji, čuva namirnice u odličnom stanju i lako se čisti. Zamrzivač ima ’holiday’ opciju kojom se dodatno štedi električna energija u danima kada se ne otvara često. Ako je prazan, proizvod se programira na ’stand by’ režim koji omogućuje čistoću i ne stvara neprijatne mirise.


Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak