Moderni francuski kreveti

Večernje novosti 23.11.2009 17:12
Moderni francuski kreveti


Krevet odavno nije samo komad nameštaja na kojem se spava i odmara, već apsolutni gospodar spavaće sobe. Vodeći svetski trendovi ovoga puta su ga stavili u centar pažnje dodelivši mu jednu od glavnih uloga u enterijeru.U modi su bračni kreveti HHL dimenzija, koje partnerima garantuju komoditet i miran san. Presvučeni su pravom ili eko kožom, odišu elegancijom i predstavljaju prefinjen "ram" za posteljinu od nežnih materijala poput svile i satena.

Kada su nijanse u pitanju, dizajneri se do sada nisu usuđivali da odstupe od proverenih varijanti, klasične braon, crne, bež i bele, ali ove sezone napravili su izuzetak i paletu proširili na crvenu i bordo, pošto se dobro uklapaju u moderne ambijente i deluju vrlo atraktivno.
Posle nekoliko decenija, bračni kreveti su najzad dobili okvir koji zaslužuju kao dominantan "ukras" u sobi. Uzglavlja su vrlo raskošna, izuzetno visoka i presvučena kožom. Skuplji modeli imaju mogućnost podešavanja po visini, izvlačenja samo jednog dela i slično.

Savet plus: da bi bračni krevet vizuelno ostao u prvom planu, stručnjaci savetuju da uz njega postavite noćne ormariće neupadljivog izgleda i manjih dimenzija, a zid iza uzglavlja ukrasite zanimljivim tapetom.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak