Garniture za toplinu doma

24 sata 12.10.2009 13:36
Garniture za toplinu doma


Nameštaj predstavlja bitan element u uređenju moderne dnevne sobe i zato treba da ga karakterišu: elegancija forme, prilagodljivost, jednostavan dizajn, kao i kvalitetni materijali.unkcionalne celine su uglavnom raspoređene u zavisnosti od potreba, mogućnosti i navika. U dnevnu sobu se uglavnom smeštaju garniture za sedenje (dvosed, trosed, ugaone garniture, fotelje). Kod uklapanja tih elemenata važno je poznavati prostor, njegove tačne dimenzije kako bi se postavile garniture odgovarajuće veličine i oblika.
Izbegavajte da veće garniture postavljate na sredinu sobe, jer one na taj način odvlače pažnju sa drugih elemenata. Mnogo bolji izbor je da se garniture za sedenje, ili samo dvosed i trosed, postave uz duži zid sobe. Rasporedite ih tako da u odnosu na TV policu imate dobar pregled cele sobe.
Trosedi izgledaju sjajno kada je stočić za kafu smešten pored njih. Pomerajte trosede i sofe kako biste stvorili dekorisan izgled, možete da postavite dva kauča u V položaj, odnosno formaciju sa stolovima pored njih.
Nameštaj u sobi treba da bude lagan i svetlih boja kako se ne bi stvarala sumorna atmosfera. Potrudite se da sredina sobe ostane prazna.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak