Novi televizor iz Philipsa spreman za internet

Blic 27.05.2009 12:24
Novi televizor iz Philipsa spreman za internet


Novi Philipsov 37-inčni LCD TV prijemnik 37PFL9604H opremljen je bežičnom WiFi mrežom i Net TV opcijom – dakle spreman je za direktan pristup internetu.Svi ljubitelji multimedijalne zabave mogu zahvaljujući Net TV-u jednostavno da pregledaju internet stranice. da li vam je potreban miš? Ne, tu je daljinski.
Ovaj takozvani Net TV ima i opciju koja određene stranice prilagođava ekranu tako da ćete gledati spotove ili surfovati i uz to ćete imati najbolju moguću sliku.
Dodatni užitak prilikom gledanju pruža tehnologija „Ambilight Spectra 2“ koja produžava svetlo i boje s ekrana na zid i tako stvara posebnu atmosferu. Ovaj novi model LCD TV prijemnika opremljen je i ostalim patentiranim Philipsovim tehnologijama koje su zaslužne za vrhunski kvalitet slike. Tako Perfect Pixel HD Engine poboljšava svaki piksel dolazne slike pružajući veću jasnoću i oštrinu slike. Perfect Natural Motion i 100Hz Clear LCD poboljšavaju sliku čineći je potpuno jasnom, bez podrhtavanja čak i prilikom brzih pokreta i izmena scena.
Philips 37PLF9604H ima ugrađen i MPEG4 DVB-T/C tjuner.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak