Digitalni tjuner u novom „Philipsovom“ LCD TV

Blic 06.05.2009 13:49
Digitalni tjuner u novom „Philipsovom“ LCD TV


Novi „Philipsov“ LCD TV prijemnik 32PFL5404H s ugrađenim tjunerom MPEG4 DVB-T/C omogućava uživanje u izvrsnoj HD slici i zvuku i bez dodatnog prijemnika (set top boxa).Slika na predstavljenom uređaju dodatno je poboljšana patentiranim „Philipsovim“ tehnologijama kao što su Pixel Plus HD i dinamički kontrast. Pixel Plus HD obrađuje digitalnu sliku i usklađuje dolazne piksele pa tako stvara prirodnu, živu sliku punu detalja i bez smetnji nezavisno od HD izvora. Dinamički kontrast 50.000:1 zaslužan je za jasnu i oštru sliku izraženih boja i crnih detalja.
Uz sliku, podjednaku pažnju „Philips“ je posvetio i kvalitetu zvuka koji je unapređen ugrađenom tehnologijom Incredible Surround. Incredible Surround zna­tno povećava zvučno polje stvarajući pravi ‘okružujući’ doživljaj i bez dodatnih zvučnika. Sistem zvučnika u potpunosti je uklopljen u elegantan dizajn LCD-a, što ga čini skoro nevidljivim.
Za ljubitelje multimedijske zabave, „Philipsov“ LCD pruža i dodatne mogućnosti povezivanja. Ovaj TV možete da povežete s računarom pa da ga koristite kao monitor. Uz tri HDMI priključka jednostavno se povezuje i sa ostalim HD izvorima.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak