Roletna na daljinski

Uredisvojdom 05.05.2009 15:00
Roletna na daljinski


Somfy automatski sustavi nude rješenja za rolete, venecijanere, tende i garažna vrata upravljiva daljinskim upravljačem. Samo jednim pritiskom na dugme moći ćete zatvoriti garažna vrata iz automobila, prilagoditi svoje žaluzine iz fotelje te iskoristiti prednosti sunčeve svijetlosti u dvorištu iz naslonjača.


Somfy čini vaš život jednostavnijim

Sa istim daljinskim upravljačem možete istovremeno ili pojedinačno upravljati vašim roletnama, tendama, vanjskim i unutarnjim venecijanerima kao i garažnim i dvorišnim vratima.
Vrlo široki raspon Somfy motornih rješenja dostupan je za kuću koja se renovira, ali i za objekte u izgradnji. Osim osnovnih i posebne „my“ memorirane funkcije, pozicije svih vrsta i modela sjenila možete programirati putem vremenskog programatora, upravljati njima pomoću formiranih grupa uz novi Telis Composio ili dodijeliti nazive vašem omiljenom ugođaju u obliku scenarija uz novi Impresario Chronis, a uz senzor za sunce i vjetar aktivirat će se automatsko spuštanje ili podizanje prema vanjskim vremenskim uvjetima. Vrhunska kvaliteta, trajno nova rješenja te usklađenost s europskim sigurnosnim standardima garantiraju dugotrajnu pouzdanost Somfy proizvoda.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak