U Meblu potražite nameštaj od tikovine

Jutarnji.hr 09.04.2009 13:30
U Meblu potražite nameštaj od tikovine


Proljeće je godišnje doba koje nas, htjeli mi to ili ne, potiče na dulji boravak na otvorenome.Većina ljudi upravo se u ovo vrijeme odlučuje na kupovinu vrtnog namještaja. Bez obzira radi li se o velikoj terasi sa pogledom na more i malom balkončiću u centru grada moguće je uređenjem i akcentom na detalje, svoj eksterijer pretvoriti u mali raj.
Prva asocijacija na vrtni namještaj mnogima je tikovina. Tikovina  je tvrdo drvo koje možemo pronaći u Aziji, primejrice u Indiji i Burmi, koje sadrži visok postotak ulja te je stoga vrlo trajna i otporna na vlagu. U prilog tome ide i činjenica da se tikovina, osim za izradu vrtnog namještaja, upotrebljava i u izradi brodova.

U Meblo salonima diljem Hrvatske nudi se veliki izbor vrtnog namještaja od tikovine (namjenjenog za opremanje terasa hotela, restorana, barova, wellnes centara, bazena, ali i za privatne vrtove, balkone, lođe... Kupnja vrtnog namještaja od tikovine sigurna je i dugoročna investicija koja će se višestruko isplatiti. Praktični stolovi i stolci na sklapanje iznimno su stabilni i otporni na sve vremenske uvjete. Riječ je o zaista iznimno kvalitetnom i čvrstom vrtnom namještaju koji će vas pouzdano služiti.

Novitet u Meblovoj ponudi su sredstva za zaštitu tikovine  koja će dodatno zaštititi i produljiti izvorni izgled Vaših garnitura. Riječ je o specijalnim sredstvima koja održavaju izvornu svijetlo smeđu boju tikovine na duže vrijeme, i to do četiri puta duže od ulja za tikovinu te dva puta duže od zaštitnog voska za tikovinu. Navedena sredstva vrlo se brzo i lako primjenjuju, otporna su na plijesan te sprečavaju nastanak crnih mrlja na tikovini. Osim za tikovinu mogu se koristiti i za zaštitu drugih egzota kao što su keruing i akacija.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak