Dalibor Andonov Gru: Folirant!

Kurir 29.03.2009 17:57
Dalibor Andonov Gru: Folirant!


Gru se oslobodio vojske zbog neprilagođenosti i straha od zatvorenog prostora, što mu u kući velikog brata ne smetaPoznati reper Dalibor Andonov Gru i učesnik VIP VB serijala je, poput mnogih mladića u Srbiji, decembra 2000. godine pošao u vojsku, da oduži dug prema otadžbini. Kao artiljerac i neko koga je vojni odsek „nahvatao“ tek u 28. godini života, raspoređen je da uniformu nosi u Danilovgradu, što se njemu u startu nimalo nije dopalo. Čim je počeo odsluženje, nastali su problemi, te je krenulo foliranje, o čemu svedoči jedan vojnik:

- Gru je od starta počeo da nervira ostale vojnike svojim stavovima i ponašanjem. Nije hteo da se meša s nama „običnima“ i valjda je mislio da će ga staviti za komandanta kasarne. Vojska je specifična sredina, koja ne trpi folirante i jajare, pa ostatak jedinice brzo označi onoga ko štrči, što je s njim i bio slučaj - priča naš izvor.

Već prvih dana bilo je jasno da uniforma i Gru nisu jedno za drugo. Zbog toga je poznati reper preduzimao sve moguće korake kako bi se što pre s vojničkog kazana vratio na domaću kuhinju. On je stalno odbijao hranu, jer je bio depresivan i neprilagođen, ali je u kontroli soba kod njega pronađeno mnogo čokolada i hrane koju je krišom jeo, dok je odbijao redovne obroke iz menze. Oduzeti su mu i neki lekovi za smirenje, pa mu se stanje navodno pogoršalo. Narednih dana se više puta rasplakao, a kao rezultat svega poslat je kod psihijatra na VMA.

- Sve vreme se pravio lud, kako bi se što pre „skinuo“ i otišao kući. Nije bio ni 15 dana u uniformi, kad su ga poslali na Vojnomedicinsku akademiju na posmatranje. Psihijatar ga je oslobodio daljeg služenja vojske zbog neprilagođenosti, nezrelosti u 28. godini života i straha od skučenog i zatvorenog prostora, jer se u vojsci osećao kao u zatvoru - zaključuje naš izvor.

Tako je reperov vojni rok trajao samo petnaestak dana, što je manje od vremena koje je već proveo u kući Velikog Brata, gde je prostor mnogo više skučen i zatvoren, gde mora da jede sa drugim ljudima i živi u izolaciji. Ipak, to mu sada očigledno ne smeta, jer mu cimeri nisu vojnici, već prsate silikonske cice.

Izgleda da Dalibor Andonov ipak nije baš toliko lud, jer je u kuću Velikog Brata došao dobrovoljno, a iz nje će izaći s lovom i popularnošću.   


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak