Ivana Božilović rodila naslednika američkom multimilioneru

24 sata 23.03.2009 14:40
Ivana Božilović rodila naslednika američkom multimilioneru


Pošto se u julu prošle godine udala za američkog milionera Endrjua Fajerstouna, glumica Ivana Božilović, jedna od najseksepilnijih žena sveta porodila se u subotu ujutru i na svet donela dečaka, naslednika imperije Fajrstoun.- Endrju Fajerstoun je praunuk osnivača fabrike guma „Fajerstoun“, a Ivana je model i glumica. Rođena je u Beogradu, ali je odrasla u Čikagu. Glumila je sporedne uloge u nekoliko holivudskih filmova, a pre četiri godine izabrana je za jednu od 100 najseksipilnijih žena sveta po izboru časopisa „Maksim”. Endrju je osim što je milioner, postao poznat javnosti posle učešća u rijalitiju „Bečlor” (mladoženja), u kojem je zaprosio Dženifer Šefit. Ipak, posle nekoliko meseci njih dvoje su se razišli pre stupanja u brak, posle čega je upoznao Ivanu.
Ivana je tokom vikenda rodila dečaka, teškog 3,6 kilograma. Planirani termin je bio u aprilu, ali se mama i beba osećaju dobro, iako je mali Adam Bruks Fajerstoun malo poranio. Ime Bruks je nasledio od dede, Endrjuovog oca.
- Ivana i moj sin su dobro. Svi smo srećni. Oduševljen sam činjenicom da sam postao tata - rekao je Endrju Fajerstoun, nekoliko sati posle porođaja svoje supruge.
Ivana se tokom trudnoće nije oglašavala u medijima, ali je to umesto nje radio Endrju. Kada su saznali za trudnoću, rekao je da se osećaju kao da su na Mesecu.
- Ivana je imala intuiciju tokom noći i odjednom je ustala iz kreveta i uradila test za trudnoću. Kada se vratila, skočila je na krevet, vrištala je od sreće. Ostali smo budni celu noć, smejali smo se i pričali o tome. Ivana je sva sijala - izjavio je Endrjuz, neposredno pošto su se vratili sa medenog meseca, koji su proveli u Meksiku.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak