Podna led rasveta

Uredidom.com 26.01.2009 15:01
Podna led rasveta


Zamislite Vaš mirni stan koji se u večernjim satima, posredstvom čarolije, pretvori u vatreni disco podij! Na njega izvodite plesnu partnericu.
Atmosfera prepuna erotike, a Vaša tijela pripijena prate ritam zavodljive latino glazbe. Uz vremenski odmak … kao u priči o Pepeljugi! Čarolija u ponoć može prestati pritiskom na gumb električnog prekidača. Kamo će pobjeći Vaša Pepeljuga i što će usput izgubiti … Vama na maštu!


Sve što je potrebno kako bi ostvarili ovakvu maštariju, odnosno da osvijetlite pod svog dnevnog boravka ili možda spavaće sobe je četverodjelni LED rasvjetni komplet i malo vještine, bez posebnog poznavanja električarske struke. Sve je ostalo „Plug and play“ ili utakni i uključi!

Postavljanje LED lampica predviđeno je u laminatnom podu, kako bi žice električnih instalacija mogli razvući ispod laminata. Komplet uključuje četiri supersvijetle i vodootporne LED lampice s čeličnim podnim kućištem, promjera 15 mm.

Također i heksagonalni transformatorski razdjelnik s pet ulaza, za priključenje sve četiri lampice i jednim za spajanje sljedećeg razdjelnika, a kako bi dovoljan broj lampica mogli rasporediti po prostoriji. Naravno, potrebna je i dovoljna metraža električnog kabla, kako bi lampice mogli rasporediti na željenom razmaku.

Rupe na laminatu, u koje ćete usaditi podna kućišta LED lampica, izbušite ručnom bušilicom s posebnim nastavkom za rupe većeg promjera, a ovisno o promjeru tijela kućišta. Na isti način diskretno možete osvijetliti i svoje drveno stepenište. LED lampice troše iznimno malo struje. 

Za razliku od halogenih lampica, koje su jako zagrijavale pa tako i često pregorijevale, a izrađivane su u svega sedam boja, patentirani "CoolFusion" projektor predstavlja revoluciju u korištenju optičkog kabla, jer i samo mu ime kaže da lampice ostaju relativno hladne i u potpunoj tišini mogu reproducirati cijeli vidljivi spektar od preko dva milijuna boja. U usporedbi s klasičnim optičkim projektorom, CoolFusion je kao MP3 prema gramofonu!Ovakav sustav rasvjete pogodan je za osvjetljivanje vozila, krova, drveća i dvorišta, krovišta, zidova ili podova stana ili noćnih klubova, stepeništa i barova, kao i za filmske i studijske efekte. 
Njegove su prednosti što nema mehaničke izmjene boja, motora ili pokretnih dijelova, potpuno je tih, ne pregorijevaju lampice pa nije potrebno redovito održavanje.Ima čisto svjetlo bez UV zračenja i mogućnost produciranja preko dva milijuna različitih nijansi i boja. Lako se postavlja, kompaktan je i omogućava daljinsko upravljanje, a vijek trajanja iznosi impresivnih 50 tisuća sati!IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak