Kuhinja postala dnevna soba

Jutarnji.hr 20.01.2009 13:35
Kuhinja postala dnevna soba


Dve varijante preuređenja stanaStan je vrlo komforan, podijeljen na dnevni i spavaći trakt. Dnevni trakt je potpuno otvoren, dok spavaći trakt čine dvije spavaće sobe i kupaonica. Mladoj obitelji je neophodno potrebna još jedna spavaća soba te su zatražili našu pomoć.

VARIJANTA 1

Na ulazu umjesto izbe je garderoba. Postojeći spavaći trakt postaje dječji dio stana s dvije spavaće sobe i kupaonicom. Nova roditeljska soba smještena je na poziciji postojeće kuhinje. Soba ima 20 m2 s pretprostorom u kojem je radni kutak i spavaći dio s bračnim krevetom i ugradbenim ormarom duljine 4 m. Dnevni trakt je smanjen, ali je i dalje ostao dovoljno velik. Unutar novog dnevnog trakta formirana je kuhinja s izbom, prostor blagovanja te dnevni boravak.VARIJANTA 2


Postojeći WC, izba i niša za garderobni ormar pretvoreni su u kupaonicu u koju se ulazi iz ulaznog prostora ili direktno iz spavaće sobe. Garderobni ormar dobiva novu poziciju, točno nasuprot ulaznih vrata. Kao i u varijanti 1 postojeći spavaći trakt je postao dječji dio stana s dvije spavaće sobe i kupaonicom, dok je nova roditeljska soba smještena na mjesto postojeće kuhinje. Sastavni dio sobe čine zasebna garderoba i kupaonica.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak