Neke nove kuhinje

Decor Report 13.01.2009 14:30
Neke nove kuhinje


Dosadno je uvek se kretati u istom životnom prostoru, pogotovo ako se taj prostor nikad se ne menja.
Dosadno je uvijek se kretati u istom životnom prostoru, pogotovo ako se taj prostor nikad se ne mijenja. Tim više ako je to prostor u kojem vaš dan počinje. Prostor koji bi vas trebao inspirirati – kuhinja.

Blagdani su pravo vrijeme da svojoj kuhinji bojama udahnete novi život. Obojeno staklo, koje ima takvu strukturu da reflektira i lomi svjetlost, podiže kuhinjsku atmosferu i vraća pozitivnu energiju. Može ga se upotrijebiti gotovo za sve, od radnih površina do zidnih obloga.


Ako vam je cijela kuhinja u bijelim i metalik tonovima, dodatak samo jedne ploče u nekoj uočljivoj boji ispunit će prostor i dati mu novi, moderni štih.

Možda vam se ne da mijenjati cijelu koncepciju kuhinje i ugrađivati nove elemente. U tom slučaju možete razbiti monotoniju nekim zanimljivim dizajnerskim komadom namještaja, poput lustera ili stolice.


Ako vam se vaša kuhinja sviđa baš takva kakva je i ne biste htjeli izgubiti početni dojam, poigrajte se sitnim detaljima poput posuđa i vaza.


Volite li tehnološke novotarije, svidjet će vam se slavine iz linije Master Llux. U njih je ugrađena termosenzitivna lampica koja će mijenjati boju od crvene prema plavoj, ovisno o temperaturi vode.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak