Philips predstavio novi LCD TV prijemnik

Decor Report 12.12.2008 12:54
Philips predstavio novi LCD TV prijemnik


Philips je predstavio dva nova modela Aurea LCD TV prijemnika koji se razlikuju po veličini ekrana, 42 i 37 inča.Novi su modeli opremljeni Philipsovom Active Frame tehnologijom koja produljuje svjetlo i atmosferu slike izvan samog ekrana. Aktivni okvir izrađen je od prozirnog stakla, reflektira boje prikazane na ekranu te se nadopunjuje s Ambilight tehnologijom stvarajući svjetlosni efekt na okolnim zidovima.

philips lcd aurea
Photo Zoja Žuvela  

Novi modeli Auree imaju neke poboljšane karakteristike. Tako Philipsova Perfect Pixel HD Engine tehnologija obrađuje pet milijuna piksela, zbog čega pruža prirodnu sliku. Za oštrinu i jasnoću i prilikom brze izmjene slika, Aurea je opremljena 100HzClear LCD-om s vremenom odaziva od 2 ms.

Tehnološke inovacije

Poboljšan je i prikaz crnih tonova, živost slike, prirodnost pokreta, svjetlosni efekti, bolje mogućnosti povezivanja, a i snižena je potrošnja energije. Aurea također ima integriran digitalni TV tuner, a putem DLNA mreže moguće je pretraživati sadržaj s osobnog računala. 

Philipsova Aurea dizajnirana je za suvremenog korisnika. Ima proziran okvir te je moguće odabrati jačinu Ambilight osvjetljenja između nekoliko razina - od umirujuće do žive i dinamične - te je prilagoditi trenutačnoj atmosferi doma.

LCD televizori Aurea opremljeni su sustavom od šest zvučnika.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak