Kako da opremite životni prostor za zaista male pare

Alo 08.12.2008 14:08
Jedna plata za ceo stan

Jedna plata za ceo stan


U prodavnicama „Forma Ideale“ možete po prosečnoj ceni jedne garniture da kupite kuhinjski set, trpezarijski sto sa četiri stolice, ugaonu garnituru i policu za televizor.Trpezarijski set „Starter“
Nakon opremanja kuhinje i dnevne sobe, na red je došla i trpezarija. Za manje od sto evra dobićete moderan sto od drveta kaučuka sa četiri stolice za ručavanje. Atraktivan dizajn obećava da ćete moći da ga uklopite u apsolutno svaki prostor. Stolice na sedalnom delu krasi dekorativna tkanina, koja se idealno uklapa u prirodnu boju drveta stola.

Cena: 8.129
dinara

 

Kuhinja „Sara“

Ovaj set kuhinjskih elemenata sastoji se iz donjeg i gornjeg dela. Viseći deo sadrži petoro vrata sa praktičnim policama za odlaganje sitnica i kuhinjskih potrepština. Dužina od dva metra idealna je za uklapanje u svakom prostoru. Donji kuhinjski deo sadrži sudoperu, radni deo sa unutrašnjim policama, kao i radni deo sa četiri fioke. U odnosu na vaš ukus, možete da se odlučite za sivu ili kuhinju u boji tamne trešnje. Sudoperu ćete morati sami da kupite, a u salonima „Forma Ideale“ ćete najjeftinije proći, i to izborom jednodelne rosfrajne sudopere, po ceni od 4.543 dinara.

Cena: 15.900 dinara

 

Ugaona garnitura „Luna“ (M1/E1)
Ova moderna garnitura od mikrofibera u narandžastoj boji će osvežiti svaki prostor u koji je budete smestili. Kako ima mogućnost razvlačenja u bračni krevet, može vam služiti za dnevnu, ali i spavaću sobu. U sklopu garniture nalazi se diskretna i funkcionalna kutija za odlaganje posteljine ili nekih drugih sitnica. Ovu atraktivnu ugaonu garnituru krasi pet praktičnih i dekorativnih jastučića, koje po potrebi možete i da uklonite.
Cena: 20.556 dinara
 

TV polica C2420
Ovu kompaktnu policu za televizor krase i stabilni točkići, pa ćete sa lakoćom moći da je premeštate, sve dok ne pronađete idealno mesto za udobno gledanje televizije. Ova polica od bukovog drveta sadrži i donju policu, na koju ćete moći da postavite i DVD plejer ili već neke druge sitnice. Male dimenzije obećavaju da ćete joj sa lakoćom naći mesto u vašem prostoru.

Cena: 20.556 dinara
 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak