Sanja Đorđević i Romana: Mortus hik ušljokane!

Kurir 28.11.2008 23:36
Sanja Đorđević i Romana: Mortus hik ušljokane!


Proteklog vikenda u masi poznatih na prestoničkom splavu „El Grande“ našle su se Sanja Đorđević i Romana.Naime, Banjalučanka je pozvala prijateljicu kako bi proslavile njoj važan datum, a o čemu je reč, nismo uspeli da saznamo.
Pošto su večerale u jednom od poznatih prestoničkih restorana, Romana i Sanja su nastavile provod, a u klub su ušle nešto posle ponoći i tamo ostale ni manje ni više nego do jutra. Krenule su sa kiselom vodom, da bi završile uz vino i viski. Pevačice su uživale u muzici i uz kapljicu „obrađivale“ zajedničke teme. Romana se nedavno pomirila sa svojom višegodišnjom simpatijom i partnerom, kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom, u čijem stanu na Vračaru odnedavno živi.

Podsećanja radi, Romana i Fotos su u više navrata prekidali i mirili se, ali nikad nisu hteli javno da pričaju o vezi. Fotos je u međuvremenu postao tata, što Romani po svemu sudeći ni u jednom trenutku nije predstavljalo problem. Sanja, s druge strane, već više od šesnaest godina živi u skladnom braku sa suprugom Pericom i njeno ime nikad nije pominjano u kontekstu ljubavnih kontroverzi.
Elem, pevačicama po svemu sudeći ne treba specijalan povod da se nađu i zabave uz čašicu, a mi im samo možemo reći - živeli!IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak