Nataša Bekvalac ponovo peva

Alo 28.11.2008 14:50
Nataša Bekvalac ponovo peva


Posle nesreće koju je njen suprug Danilo Ikodinović doživeo na putu Zrenjanin – Novi Sad, malo je onih koji su mogli da predvide da će samo pet meseci kasnije Nataša Bekvalac izaći pred publiku i ponovo pevati.Međutim, upravo to se dogodilo sinoć na beogradskom splavu „H2O“, na kome je pop zvezda organizovala promociju svog maksi singla, simboličnog naslova „Ljubav, vera, nada“.

Koliko je interesovanje predstavnika medija za ovaj događaj bilo svedoči i podatak da je objekat pola sata pre zakazanog početka bio ispunjen do poslednjeg mesta. Sa petnaest minuta zakašnjenja počeo je i zvanični deo programa kada su se okupljenima obratili domaćica, voditelj programa Ognjen Amidžić ali i autori pesama Dragan Brajović Braja, Aleksandar kobac i Marko Kon. Očigledno lepo raspoložena, Nataša se novinarima obratila rečima:
Mediji su ponekad bili na mojoj strani, nekada nisu, ali se svakako zahvaljujem svima koji ste došli. Nisam očekivala ovoliki odziv.
Po završetku konferencije za novinare izneta je torta koju je Bekvalčeva isekla i prvo parče poslala svome ocu Dragoljubu. On nije želeo da siđe i sam preuzme slatkiš što je objasnio rekavši da je previše debeo da bi se slikao. Svi prisutni su ovo pozdravili smehom, a među njima se u tom trenutku nalazio i veliki broj Natašinih kolega. Od javnih ličnosti prisutni su bili Jelena Tomašević, Goca Tržan Marinković sa suprugom Ivanom, Saša Kovačević, Bojan Marović, Raka Marić, Čeda i Kristina iz grupe „Luna“ i mnogi drugi. Veliki broj njih ostao je i po završetku konferencije, kada je ulaz otvoren i za publiku. Nešto posle ponoći pop zvezda je počela i svoj koncert, prvi put javno zapevavši od Dačine saobraćajke. Iako vidno ganuta, Nataša je uspela da savlada emocije i pružila publici doživljaj na koji su od nje i navikli.

 

Cveće od Seke Aleksić

Iako sprečena da dođe na promociju kod koleginice, Seka Aleksić je poslala veliku korpu cveća sa porukom u kojoj se izvinila što ne može prisustvovati jer ima koncert u inostranstvu i poželela Nataši puno sreće.
 

Puna kuća  ženske dece

Veliku pažnju okupljenih privukla je i Natašina sestra Kristina, odnedavno Bekvalac-Martinović, koja je u osmom mesecu trudnoće. Na naše pitanje kojeg pola je dete i da li zna koje će ime dati odgovorila je da očekuje devojčicu i da će joj dati ime Petra. Ono što je zanimljivo je da će otac Dragoljub tako i dalje ostati jedini muškarac u porodici jer pored tri ćerke dobija i četvrtu unuku.

 

Neću biti sa Dačom za doček Nove godine

U narednom periodu Nataša će vreme provesti sa Danilom, koji se trenutno leči u Parizu.
- Iskoristiću priliku da budem sa Dačom, pošto za doček Nove godine nećemo biti zajedno. Putujem za Pariz u narednim danima, i ne znam koliko ću se tamo zadržati.- rekla je pop zvezda za „Alo!“, i dodala da će „najluđu noć“ dočekati sa gostima hotela „Splendid“ u Bečićima. Na pitanje šta očekuje od suđenja koje predstoji kratko je odgovorila.
- Ne mogu sada o tome da pričam. Razumite me. Ipak je ovo moja promocija i želim da razmišljam o lepim stvarima.
 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak