Mina i Nenad Zimonjić: Jedva čekamo da vidimo naše bebe

Blic 28.11.2008 14:19
Mina i Nenad Zimonjić: Jedva čekamo da vidimo naše bebe


Mina, uspešna manekenka i vlasnica modne kuće „Model tattoo”, i Nenad Zimonjić, trenutno najbolji teniski dubl igrač na svetu, za desetak dana će postati roditelji dečaka i devojčice.Dolazak blizanaca na svet, jednom od najlepših i najuspešnijih parova u Srbiji svakako je ostvarenje sna, a buduća mama trenutno se nalazi na Floridi, gde zajedno sa Nenadom čeka prinove. Popularni teniser je, kao i Mina, veoma ushićen, spreman je za dolazak bebica i, pored moralne podrške, izabranici svoga srca olakšava prilikom pretporođajnih bolova…

- Blizanačka trudnoća nije laka, a pogotovo sada pred sam kraj. Klinci su veoma aktivni, uvek je jedno budno i proteže se, a to više nisu slabašni pokreti već, često, veoma jaki i bolni za mene. Zbog toga slabo spavam. Jedva čekam da se porodim, uzbuđena sam i sa nestrpljenjem iščekujem da vidim bebice - počinje priču za „Blic” Mina, kojoj je uloga majčinstva potpuno prirodna stvar zbog koje nema tremu. Naprotiv, ona je i više nego spremna da bude majka.
- Ne bih baš rekla da se pripremam za tu ulogu u životu. Jednostavno sam spremna. Izuzev kupovine svega potrebnog za bebice, sve drugo dođe spontano. Znam da će mi život biti još dinamičniji, imaću malo više obaveza. Ali, sve su to te slatke muke - ističe lepa trudnica kojoj suprug, uspešni teniser, pomaže baš u svemu.
- Trenutno ima ulogu da me teši kada kukam od bolova, ili da mi izmasira leđa, rame. Za sada mu odlično ide. Uzbuđen je kao i ja, i nestrpljiv. S druge strane, veoma spreman i staložen, a to je najbitnije - objašnjava uspešna vlasnica modne kuće „Model tattoo” i priča zašto se odlučila da bebice dočeka na Floridi.
- Ovaj deo godine Nenad i ja provodimo na Floridi zbog njegovih priprema za novu sezonu. Zato smo se i odlučili da se porodim ovde kako bi bili zajedno u tom trenutku. Jedino što sam ja malo ranije došla zbog odmakle trudnoće. Inače, naš dom je u Beogradu - otkriva Mina i kaže da budući roditelji još uvek nisu izabrali imena za blizance i da će tu odluku svakako zajedno doneti.
A koliko je trudnoća promenila buduću mamu?
- Ne teatralno, ali dovoljno. Nisam više sebi centar sveta. Ranije sam sve posmatrala u odnosu na sebe, a sada u odnosu na moju porodicu i mene. Kada ste srećni, emotivno ispunjeni i poslovno ostvareni, spremni ste i na kompromise - iskrena je ona i dodaje da se ništa nije promenila ni u braku, u odnosu na vreme kada se zabavljala sa Nenadom.
- Nenad i ja smo nekoliko godina živeli zajedno i pre venčanja tako da ne osećam neku razliku sada u odnosu na vreme pre braka. Činjenica da očekujemo decu je naš odnos učinila još dragocenijim. Trudnoća je malo usporila moj tempo pa nismo
možda provodili vremena zajedno koliko bi inače provodili - kaže Mina kojoj u iščekivanju trudnoće, osim supruga, društvo prave knjige, filmovi i kompjuter.
- Poslednjih dana nisam baš aktivna, tako da retko izlazim iz kuće. Dosta čitam knjige i gledam filmove. Naravno, kompjuter je stalno uz mene jer mora i da se radi. Nema razloga da posao trpi zbog mog stanja. Isto tako ni Nenad nema razloga da pauzira neke mečeve, tenis kao takav je njegova profesija i bez preke potrebe niko od nas ne izostaje sa posla, pa tako neće ni on.
Nedavno je završen Masters u Šangaju posle kojeg je Nenad Zimonjić postao najbolji dubl igrač i tako još jednom svoju zemlju, ali i suprugu učinio ponosnom.
- Veoma sam ponosna na Nenada. Naravno, da sam gledala sve mečeve sa Mastersa u Šangaju i veoma sam uživala. Biti prvi u svetu u bilo čemu je ogromna stvar, a on je odavno u mom životu na toj poziciji - zaključuje ona.

Ni posao ne sme da trpi
Kako ćete dalje usmeriti vašu karijeru, posebno zbog prinova?
- Hvala Bogu pa sam, manje-više, ostvarila sve ambicije. Često kažem da je ključ uspeha da se osećate ostvarenim, da znate šta želite i težite ka tome. U detinjstvu sam igrala balet i maksimalno sam uživala u tome, kasnije sam se dokazala kao model, snimila sam na desetine naslovnih strana, reklama, kataloga u zemlji i inostranstvu. Već u 21. godini sam postala vlasnik i direktor modne agencije „Model tattoo”, proputovala sam pola sveta i kada je došlo vreme poželela da se ostvarim kao supruga i majka. Udala sam se za neverovatnog čovek koga mnogo volim i sa njim sada očekujem dečicu koju smo oboje veoma želeli. Moj život može samo da se menja nabolje. Kao i sve druge žene, uskoro ću biti majka na porodiljskom bolovanju koja planira veoma brzo da se vrati u kancelariju - priča Mina, i dodaje: „Agencija radi i sa direktorkom koja je na trudničkom bolovanju. Modna agencija ‘Model tattoo’ postoji petnaest godina. Dokazali smo se našim postojanjem i poslovanjem na najvišem profesionalnom nivou i tako zadobili poverenje modela i klijenata koji sarađuju s nama. Naše modele angažujemo najviše u komercijalne svrhe, ali i u kampanjama prestižnih brendova u našoj zemlji i inostranstvu.”

Ziki: Presrećni smo
- S nestrpljenjem očekujemo da postanemo roditelji jer verujem da će to u velikoj meri promeniti naše živote. Nabolje, naravno. Zaista smo presrećni - rekao je Zimonjić nedavno.
I njegov dubl partner Danijel Nestor sa svojom suprugom Natašom takođe očekuje prinovu u decembru

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak