Vitni Hjuston i Bobi Braun ponovo zajedno

24 sata 28.11.2008 14:00
Vitni Hjuston i Bobi Braun ponovo zajedno


Ako je verovati tračevima, bivši bračni par je možda shvatio da ipak pripadaju jedno drugom.
Par je ostao zajedno tokom godina punih narkomanskih afera, ali su se prošle godine ipak rastali. Bobi je tada objavio svoje memoare o svom životu sa R'n'B divom u kojima je Vitni, između ostalog, nazvao drogiranom lezbejkom koja mu je uništila život. Vitni se, s druge strane, nakon razvoda zabavljala s mnogo mlađim muškarcem, R'n'B pevačem Rejem J. Posle nekoliko neuspešnih javnih nastupa na kojima joj je redovno "pucao glas", još je jednom dokazala da joj je karijera na zalasku, čime je u potpunosti razočarala svoje fanove i sve one koji su verovali da "diva ima još jednu šansu".
Čini se kako je par jedno drugom odlučio da pruži još jednu priliku. Par je u javnosti viđen nedavno kada su se "ljubili, grlili i nisu skidali ruke jedno s drugoga". Bliski prijatelji  pevačke dive tvrde kako su Vitni i Bobi odlučili ponovo da započnu ljubavnu vezu. Menadžer pevačice drži se stare priče o tome kako razvedeni par namerava da ostane u dobrim odnosima zbog kćerke.
I tu je menadžer bio u pravu, jer njihovoj 15-godišnjoj kćerki Bobi Kristini zaista treba nadzor i čvrsta roditeljska ruka. ,Mala Bobi je nekoliko dana pre svog 15. rođendana pokušala nožem da ubije svoju majku, a potom i da izvrši samoubistvo. Problematično ponašanje "pokupila" iz porodice; nasilje od oca Bobija koji je godinama zlostavljao Vitni, a drogiranje od majke koja se na rehabilitaciji lečila od zavisnosti od heroina. Pošto je petnaestogodišnji brak njenih roditelja prošle godine okončan, Bobi je odlukom suda dodeljena svojoj majci.
Vitni i Bobi su se venčali 1992. godine, kada je pevačica bila na vrhuncu slave, zahvaljujući filmu "Bodyguard" i brojnim hitovima sa soundtracka filma. Tokom njihovog petnaestogodišnjeg braka, Braun je nekoliko puta privođen zbog droge i alkohola, a Vitni je dvaput prolazila kroz rehabilitaciju. Pevačica je krajem 2006. godine podnela zahtev za razvod braka navodeći "nepomirljive razlike" kao glavni razlog rastave. Brak im je bio pun skandala, od premlaćivanja do vucaranja po ulicama u potrazi za drogom.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak