Aleksa Jelić: Goli Jablan!

Press 28.11.2008 13:47
Aleksa Jelić: Goli Jablan!


Pevač Aleksa Jelić slikao se nag za španske medijePop pevač Aleksa Jelić, poznat po pesmi „Beli jablan", slikao se obnažen za poznate erotske magazine koji izlaze u Španiji. Tokom svog boravka u Barseloni 2006. godine sin Dragog Jelića, pevača „JU grupe", napravio je seriju erotskih fotografija, koje su španski magazini kasnije i objavili. Na provokativnim fotografijama jasno se vidi Aleksa kao od majke rođen u društvu jedne španske manekenke.

Slike su nastale pred dve-tri godine dok je Aleksa živeo u Barseloni. Budući da je profesionalni baletan, mlađani Jelić je honorarno radio u jednoj agenciji koja se bavila iznajmljivanjem modela za potrebe raznih snimanja, uključujući i foto-sešne za neke erotske magazine koji izlaze u Španiji.

U izjavi za Press Jelić je potvrdio da se fotografisao, ali ne i da je materijal snimljen za erotske magazine.

- Istina je da sam ja na fotkama i one su nastale u Španiji pre tri godine. Slikao me je poznati fotograf Đorđo Gruica i rađene su za jedan umetnički katalog. Nemam čega da se stidim, čak sam insistirao da fotke budu što provokativnije - naveo je Aleksa za Press.


 IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak