Karte za Exit prodaju se od 5. decembra

Građanski list 28.11.2008 13:11
Karte za Exit prodaju se od 5. decembra


Prodaja karata za Exit 09, koji će biti održan od 9. do 12. jula 2009. godine, kao i uvek dosad na Petrovaradinskoj tvrđavi, počinje 5. decembra u podne po promotivnoj ceni od 3.990 dinara, rekao je za GL portparol Exit festivala Sagor Mešković. Promotivna cena je za šezdeset odsto niža od redovne, tako da će sledeće godine cena kompleta karata za deseti Exit biti 9.990 dinara.

Kako je Mešković objasnio, karte će moći da se rezervišu kao i ranijih godina, po istoj proceduri, na sajtu festivala: www. exitfest.org. Karte po promotivnoj ceni moraće da se plate sedam dana od dana rezervacije. Nakon toga, svi koji plate kartu dobijaju vaučer koji će zameniti za kartu. Kompleti karata po redovnoj ceni biće u prodaji na proleće.

Imena izvođača koji će nastupiti na festivalu još uvek se ne znaju, jer je Exit tim u pregovorima, te je, kako Mešković kaže, preuranjeno o tome govoriti. S obzirom na to da se radi o desetom premijernom festivalu, Mešković navodi da publika neće biti razočarana izborom izvođača koji će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi. Predstojeći Exit doneće mnogo iznenađenja jer je reč o desetom izdanju najboljeg festivala u Evropi. Zbog toga će se, kako Mešković kaže, Exit tim potruditi da deseti festival prevaziđe sve prethodne.

Pored toga, naš sagovornik navodi da će festival biti održan pod sloganom "Leave no trace".

– Udruženje 50 najvećih festivala u Evropi razvilo je koncept "Green & Clean", a mi im se sada pridružujemo. Ovaj koncept drastično poskupljuje produkciju festivala, ali ga zato čini čistijim i odgovornijim. Sve promotivne materijale radićemo ubuduće na recikliranim papirima. To je samo početak celokupne priče u vezi s akcijama koje ćemo organizovati a tiču se očuvanja prirodnog okruženja, kazao je Mešković.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak