Svakog dana u mraku po nekoliko sati

Blic 28.11.2008 12:03
Svakog dana u mraku po nekoliko sati


Stanovnici Malog Mokrog Luga već danima imaju problema sa nestancima struje. „Blicu“ su se tokom jučerašnjeg dana javili stanari iz Ulica Pavla Vasića i 20. oktobar koji po nekoliko sati dnevno sede u mraku i smrzavaju se.U „Elektrodistribuciji Beograd“ kažu da je jučerašnji kvar prouzrokovao pad dalekovoda, a da se česti problemi sa snabdevanjem u naseljima poput Boleča, Mirijeva, Malog Mokrog Luga, Ledina, Kaluđerice i drugih javljaju zbog nelegalnih potrošača.
Momčilo Atanacković koji živi u Ulici Pavla Vasića samo je jedan od čitalaca koji se juče požalio „Blicu“.
- Problemi su počeli od Svetog Aranđela kad je struja prvi put nestala. Od tada imamo svakodnevne nestanke. Evo od jutros nema struje, a kad nestane postaje hladno u kućama, jer se grejemo isključivo na struju. Ovo više zaista ne može da se izdrži - požalio nam se Momčilo Atanacković.
U Elektrodistribuciji „Beograd“ kažu da je jučerašnje isključenje prozrokovao pad dalekovoda zbog velike težine snega koji je napadao tokom noći, ali da su u toku jučerašnjeg dana većina potrošača „prebačena“ na rezervno napajanje. Međutim, deo stanovnika iz Malog Mokrog Luga i Kaluđerice struju je dobio tek sinoć.
- Problemi sa snabdevanjem nastaju zbog velikog broja nelegalnih priključaka u ovim delovima grada. Veliki broj objekata nije prijavljen, pa često dozali do ispadanja sistema, a građani koji redovno plaćaju račune ispaštaju zbog onih koji svoje priključke nisu prijavili - kažu u "Elektrodistribuciji Beograd".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak