Duško Dugouško na klizaljkama

24 sata 28.11.2008 11:46
Duško Dugouško na klizaljkama


Posle veoma uspešnog prošlogodišnjeg gostovanja spektakla Holiday On ice i predstave „Petar Pan na ledu” koja je čak šest puta napunila Arenu, stiže nam još jedna priča ispričana klizaljkama - „Duško Dugouško na ledu - Put oko sveta za 80 minuta”.Čuvena priča Žila Verna o obilasku sveta za 80 dana u predstavi „Duško Dugouško na ledu - Put oko sveta za 80 minuta” pojačana je likovima iz Looney Tunes. Fileasa Foga i Paspartua koji pokušavaju da obiđu što više zemalja za što kraće vreme sreću čudnu družinu u kojoj su Duško Dugouško, Patak Dača, Tviti, mačak Silvester, Brzi Gonzales, Bakica i Tasmanijski Đavo.
Naravno, putovanje se pretvara u neobičnu veselu avanturu s tim što će svi likovi biti na klizaljkama. Ova predstava koja se igra od pre dve godine dolazi u produkciji od čak 40 klizača uz neverovatne efekte, počevši od svetlosnih do velikog balona kojim glavni junaci pokušavaju da obiđu Zemlju.
I ovog puta, spektakl „Holiday On ice” je sinhronizovan. Glasove su pozajmili glumci koje inače slušamo kao ove junake u crtanim filmovima.
Tako, Lako Nikolić je poznati ušati zec, Nebojša Burović dosadni Patak Dača, Marko Živić kao žabac, Goran Peković kao Elmer i drugi.
Ukoliko ste nestrpljivi da sačekate i vidite kako će sve izgledati na ledu u Areni, možete pogledati jednu od izvođrenja ove predstave na www.youtube.com/watch?v=YLAeVOTWLcU.
Ova „ledena predstava” na programu je tri dana - 26. decembra u 18.30 sati i 27. i 28. decembra od 11.30, 15 i 18.30. Ulaznice koštaju 999, 1.500, 2.000  i 2.300 dinara.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak