Jelena Karleuša: Saša Popović se pali na jeftino, a ja na skupo

Balkanmedia 28.11.2008 00:35
Jelena Karleuša: Saša Popović se pali na jeftino, a ja na skupo


Jelena Karleuša brzo se vratila u top formu poslije porođaja. I ne samo fizički, već i po oštrini jezika, zbog čega je neki vole, a drugi preziru.U ove druge spadaju i neke njene estradne koleginice. U intervjuu "Svet", Karleuša je poručila Dari Bubamari i Seki Aleksić da će stopirati tužbe protiv njih, ako joj se izvinu zbog nekih ranijih komentara, a šefa Grand produkcije Sašu Popovića uporedila je sa komercijalnim robnim markama, koje se raspadnju posle dva pranja!

"Tužila sam svakog ko me je javno naružio na najgrublji mogući način. Godinama sam ih puštala da me blate i vređaju, misleći da možda žele da preko mog imena dođu u centar pažnje, jer oni sami ne mogu da isplivaju. Međutim, shvatila sam da, kada im mnogo dopustiš, onda počnu i nekakve 'Afrike, paprike', da daju sebi za pravo da pljuju po nekome ko je za njih misaona imenica", kaže Karleuša.

Za sudske sporove protiv Dare Bubamare i Seke Aleksić kaže da su bili neminovni, jer su njih dve preterale u uvredljivim komentarima, kao i da ne zna zašto im je to bilo potrebno. Ipak, spremna je da povuče tužbe ako joj daju javno izvinjenje. "Pobogu, pa ljudski je praštati!", kaže JK.
Prema njenim riječima, Saša Popović i ona su slični, jer su oboje surovi profesionalci, ali da ih razlikuje to što se "on pali na jeftino, a ona na skupo".

"On voli brzu i komercijalnu varijantu, sve mora da bude na prvu loptu, ne ulaže mnogo u muzičku produkciju. Saša Popović je kao robna marka koja je svima dostupna, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne. 'Chanel' je, sa druge strane, skup, poželjan i nije dostupan svima, a to sam ja! Dakle, 'Grand' sebi mogu da priušte svi, a 'Chanel, odnosno mene, ne mogu. Jelena Karleuša vredi i trajaće, dok 'Zvezde Granda' nestanu posle jedne sezone. Nikada iz tog šoua neće izrasti jedna Karleuša ili Lepa Brena", slikovito je opisala pevačica.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak