Eva Mendez: Nisam uvek za golotinju

Građanski list 27.11.2008 15:58
Eva Mendez: Nisam uvek za golotinju


Donedavno raskalašna i uvek spremna na seksi teme i priznanja, Eva Mendez ovoga puta je otkrila da ona zapravo ne voli da pokazuje svoje grudi, te se trudi da nosi odeću koja pokriva upravo taj poprilično zanimljiv deo ženskog tela- Ne nosim kratke odevne predmete. Zapravo 'izvedem cure' napolje ponekad, ali ne paradiram s njima prečesto", rekla je glumica.

Eva, koja je nedavno priznala da je vodila ljubav u svih 50 američkih saveznih država, izjavila je kako izbegava da nosi otvorenu odeću koja ističe njene grudi, ali i da "ih čuva i pokazuje samo u posebnim prilikama". "Više se fokusiram na svoje cipele. Naprosto ih obožavam i nikada ih nemam dosta u ormanu. Posebno su mi drage one sa stilizovanim ogromnim potpeticama u kojima uvek hodam kao da sam u cirkusu. U njima me stvarno ima svuda", zaključila je Eva.

Iako vodi vrlo buran život i beskrajno uživa u statusu seks simbola, Eva Mendez se u septembru ove godine prijavila u kliniku za odvikavanje "Cirque Lodge" u američkoj državi Juta kako bi se napokon rešila zavisnosti od alkohola. Mada je poznata po svojoj, kako se nagađa, raskalašnoj mladosti, čini se da je, otkad se izlečila od alkohola, preduzela ovakve drastične poteze, razočaravši muškarce, za koje je Mendezova predstavljala pravi predmet požude.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak