Prava mesta za muvanje

Press 27.11.2008 14:52
Prava mesta za muvanje


Kofer vam predstavlja najbolje destinacije na kojima samci mogu da se opuste, dobro zabave i upoznaju fenomenalno društvoBiti sam nekada uopšte nije tako loše - možete da radite šta god želite, nikome ne morate da polažete račune niti da slušate o tuđim problemima. Sjajno je uživati u slobodi, ali posle određenog vremena, možete da se osetite vrlo usamljeno. Nije lako ni naći pravo društvo za putovanje. Srećom, na određenim mestima nikad se nećete osetiti loše čak ni kada putujete solo.

Raskalašni Šangaj

Ovaj kineski grad pre Drugog svetskog rata bio je poznat kao Kazablanka Orijenta. Mnogi Evropljani su dolazili u Šangaj zbog luksuznih klubova, raskalašnih zabava i lagodnog života. Bogata prošlost daje mu poseban šarm iako život u Šangaju danas izgleda mnogo drugačije. Osim što je ovaj grad jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija, postao je i vodeći svetski ekonomski centar. Njegova privreda se veoma brzo razvija pa su mnoge velike kompanije u Šangaj premestile svoj kadar. Odlično je mesto za upoznavanje novih ljudi jer u njemu živi veliki broj mladih i ambicioznih osoba koje, pored uspešne karijere, žele uzbudljiv život. A Šangaj sa svojim čarima je pravo mesto na kome mogu da ostvare svoje želje.

I još raskalašniji Amsterdam

Neki dolaze u Holandiju zbog lala, drugi zbog bogate kulturne baštine, ali ima i onih koje Amsterdam privlači zbog raskalašnog noćnog života. Poznat je po kofi-šopovima u kojima je moguće uživati u kanabisu i raznim gljivama, ali po crvenom kvartu gde svi mogu da kupe, recimo, ljubav. Ali ovaj fantastični grad nudi mnogo više. Centar je slobodne misli, tolerancije i naprednih ideja. U njegovim klubovima nastupuju najbolji svetski di-džejevi, u kafićima postoji neverovatan izbor piva, a na svakom koraku možete da pronađete super žurku. Svako može da uživa onako kako baš želi, a ako nema društva, sigurno će upoznati veoma zanimljive likove u ovom sjajnom gradu.

Njujork i samci

Jedna je od najfascinantnijih metropola na svetu. Ima odličan noćni život, bogatu kulturnu scenu i odiše stilom koji se polako uvlači pod kožu dok vas ne osvoji za ceo život. Sjajno je mesto za muvanje jer, kako se procenjuje, u njemu živi više od 185 hiljada slobodnih žena i muškaraca. Jedini problem s Njujorkom je u tome što su izlasci veoma skupi.

Buenos Ajres kao Pariz

Njegova arhitektura, običaji i hrana neodoljivo podsećaju na Evropu. Upravo zbog toga je poznat kao Pariz Latinske Amerike. Izdvaja se zavodljivim ritmom života i atmosferom koja može najbolje da se oseti u klubovima gde se pleše tango. A to su i prava mesta za druženje i upoznavanje zanimljivih ljudi. Da li postoji bolji načina da se nađe srodna duša od senzualnog tanga?

Luda Barselona

Retko koji grad je tako živ i energičan kao Barselona. Poznat je po veselim i otvorenim domaćinima koji su uvek spremni da se dobro provedu. Brojni kafići i klubovi nude ludi noćni život, ali najbolji provod je na ulicama. Temperamentim Špancima nije problem da pevaju, igraju i ispijaju sangriju čak i na ulici kada su dobro raspoloženi. A u svoju grupu rado primaju one koji su usamljeni.

Neverovatne tajlandske avanture

Koh Phangan, predivno tajlandsko ostrvo, jedna je od najpopularnijih destinacija među mladim turistima. Ima više od 30 fenomenalnih plaža, s bungalovima i kućicama. Srećom, još uvek nije postao meta masovnog turizma pa predstavlja malo utočište u kome je moguće pronaći neverovatne avanture. Svake večeri na plažama se organizuju odlične žurke u kojima svako može da uživa. Zamislite samo: romantičan zalazak sunca, opojna atmosfera i pogled zgodnog stranca.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak