Kvalitetan kozmetički proizvod ne treba nužno biti basnoslovno skup, jednostavno treba proći malo vremena dok ne otkriješ onaj koji ti najbolje odgovara. Ako ta potraga potraje, može biti poprilično skupa, no ako imaš sreće, možda vrlo rano pronađeš kremice i tonike koji ti savršeno odgovaraju.

Dermatologinja Ellen Marmur iz poznatog medicinskog centra Mount Sinai u New Yorku zato tvrdi: 'Budite što jednostavnije i ne komplicirajte. Odaberite pristojan tonik za čišćenje lica i dobru hidratantnu kremu te preko ljeta i za vrijeme sunčanih dana na lice nanosite kreme sa zaštitnim faktorom. To je osnovna, ali i najbolja investicija.' Njezinih savjeta se inače drži slavna plavuša Jessica Simpson koja se zbilja može pohvaliti zavidnim tenom.

Frizura kakvu često fura Jessica Biel pristaje svima

Glumica Jessica Biel nije samo slatka i zgodna, već ima i stila. Cura nikad ne pretjeruje ni s odjećom ni sa šminkom. Jessica očito nije pobornica ni kompliciranih frizura jer u slobodno vrijeme najčešće nosi kosu skupljenu u konjski rep, dok u svečanim prilikama voli dio kose podignuti, a drugi ostavlja da joj slobodno pada.

Taj 'seksi boemski look' izgleda svježe i mladenački kako i pristaje njezinim godinama. No, najbolje od svega je to, tvrdi njezin frizer, što ta frizura pristaje svima, bez obzira na dužinu kose. Kosu treba samo skupiti pri vrhu tjemenu, povuci unatrag i zakačiti, te ostatak kose pustiti da slobodno pada. Jednostavno i efektno!

Lucy Liu šminkanje započinje - maskarom

Šminkanje obično završavaš nanošenjem maskare? E, pa pokušaj nešto novo! Vizažist omiljen u krugovima bogatih i slavnih Napoleon Perdis, čija je vjerna klijentica glumica Lucy Liu, uvjerava nas da je najbolje proces šminkanja započeti obrnutim putem. 'Uvijek prvo nanosite maskaru jer je ona osnova svakog looka', savjetuje slavni vizažist, pa ako ništa drugo, možemo barem pokušati.

Otkrivena je tajna lijepe kose Kate Hudson

Proizvodi za njegu i oblikovanje kose uvijek su važni, ali tajna savršene frizure nije samo u tome što ćete, već i u tome kako ćete staviti na kosu - sve iz nje dobro isprati. Slavni frizer David Babaii koji je s glumicom Kate Hudson pokrenuo liniju preparata za kosu, otkrio je svoj trik.

'Ispiranje je najbolje čuvana tajna sjajne kose. A kad kažem ispiranje kose, onda to znači da je treba jako dobro isprati jer se samo tako mogu ukloniti svi tragovi masnoće i prljavštine iz kose. Volim da mi je platno čisto kad kreiram remek-djela', pohvalio se Katein najdraži frizer.