Robbie Williams: Hteo sam da se probodem nožem!

Dnevnik.hr 26.11.2008 14:42
Robbie Williams: Hteo sam da se probodem nožem!


Nakon što je prvi put konzumirao LSD htio se pred majkom probosti nožem. Posrnula zvijezda Take Thata kaže kako su ga do toga dovele halucinogene droge nakon zbilja lude noći prije nekoliko dana, prenosi Metro.Pjevač je napisao na svome blogu:' Sve se odigralo u Shelleys noćnom klubu gdje sam prvi put iskusio utjecaj LSD-a. Nakon toga smo krenuli u Golden Hill, gdje smo na kraju završili u nečijoj kuhinji.'

'Dali su mi maleni komadić papira da stavim na jezik i progutam. Exevi su u to vrijeme bili preskupi za partijanja. Petnaest funti, tko si je to tada mogao priuštiti? Sjećam se da je svirao jedan band, po imenu Prodigy i da sam mislio kako je bilo predobro. Nakon toga smo krenuli prema autu u garažu, a tamo su stajali policajci. 

Uplašio sam se, sjećam se kako sam pomislio: 'Sranje! Samo želim kući, bojim se! To je jedino mjesto gdje želim biti, u kući sa svojom mamom.Kada sam se napokon našao kod kuće, igrači američkog nogometa su mi skupa s pjevačima počeli izlaziti iz televizora. To me zbunilo, pa sam se odlučio spustiti u podrum i probosti se nožem. 

Moja je majka sve to promatrala i samo me pitala: 'Što radiš, pobogu? Odgovorio sam ništa, idem dolje samo se probosti, a ti, jesi li možda za šalicu čaja?' rekao je Robbie.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak