Željko Joksimović postao sarajevski student

Alo 26.11.2008 13:45
Željko Joksimović postao sarajevski student


U zenitu muzičke karijere, Željko Joksimović rešio je da ponovo postane student. Popularni pevač se nedavno upisao na drugu godinu Muzičke akademije na odseku za opštu pedagogiju u Istočnom Sarajevu.Kada ga je pre nekoliko dana profesorka prozvala na predavanjima, studenti su ostali zatečeni. 

- Informacija je tačna, Željko se upisao na drugu godinu opšte pedagogije. Veoma smo srećni što je popularni pevač postao naš student. On je izuzetna ličnost i drago mi što je rešio da studije privede kraju - kaže za „Alo!“ Sandra Ivanović, prodekan za nastavu.
Iako je teško poverovati da muzičar, koji je sa 12 godina dobio titulu „prva harmonika Evrope“ i svira čak 12 instrumenata, u 36. godini namerava ponovo da sedne u studentske klupe, Lane očigledno ne misli tako i smatra da nikada nije kasno da konačno završi fakultet. On je gotovo odslušao svih osam semestara u Podgorici, ali nikada nije diplomirao. Ovih dana, očekuje se njegov odlazak u Bosnu i polaganje diferencijalnih ispita, nakon čega će moći da nastavi redovno studiranje. Njegova jedina privilegija će biti što neće morati da odlazi na predavanja, nego samo da dolazi na ispite.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak