Obuća za grešne sirene

PGportal.info 26.11.2008 13:47
Fyren - opasno dobre cipele

Fyren - opasno dobre cipele


Dizajner cipela Jonathan Kelsey udružio je snage sa markom dragulja David Morris kako bi stvorio Fyren, sandalu toliko "zločesto" poželjnu da se njeno ime prevodi kao "grijeh".Napravljene po porudžbini, u ograničenom broju, sandale od krokodilske kože mogu se pohvaliti David Morris bijelim dijamantom i masivnim zlatnim lancem koji ide oko naramenice za gležanj, kao i 16-milimetarskom kuglom od dijamanata koja se nalazi na prstima, a po želji se može skinuti i nositi kao ogrlica.

Sandale su dostupne u čokoladnoj, grimiznoj i crnoj krokodilskoj koži, svaka sa bijelim, rozim ili zlatnim nakitom. Svaki prodati par stići će u lakovanoj drvenoj kutiji sa zlatnom ručkom, a na spoljašnjoj strani biće ugravirano ime mušterije.

- Oduševljen sam što mogu da radim sa materijalima najboljeg kvaliteta u svijetu. David Morris dijamanti biće predivni uz najluksuzniju, sjajnu krokodilsku kožu- kazao je Kelsey.

Fyren će biti lansirane na londonskoj Nedjelji mode 2009. godine, a od tada će biti dostupne i u David Morris buticima širom svijeta.
                                                                                     


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak