Za gospodu i dame sa stilom

Global Fashion Report 26.11.2008 13:47
Za gospodu i dame sa stilom


"Luciano Soprani" - za gospodu i dame sa stilom
"Luciano Soprani" - za gospodu i dame sa stilomSofisticirani italijanski stil i savremena tehnologija glavne su odlike časovnika modne linije "Luciano Soprani", predstavljenih ove godine na Izložbi "Sjaj".

Modeli koji su bili izloženi u Hali "Master" Novosadskog sajma, potvrđuju rešenost dizajnera da se vrate tradicionalnoj izradi satova na mehanički pogon, ali i da zadrže korak sa trendom, ponudivši primerke u najnaovijim modnim nijansama.

Italijanski majstori odlučili su se da ovog puta izađu u susret damama sa prefinjenim stilom, ponudivši im kolekcije "Embrace", "Jewel", "Rose", "Liberty", "Lase" i "Globe", dok su za gospodu rezervisani modeli "City Chrono", "Exclusive" i "Travel".


Napravljen za svemir, korišćen i na zemlji

Najnoviji modeli satova švajcarske firme "Fortis", koji već deceniju i po spadaju u službenu opremu putnika svemirskih brodova, predstavljeni su na 13. međunarodnoj izložbi zalatrstva, časovničartva i optike "Sjaj".

Novu generaciju satova, osim kućišta izrađenog od kvalitetnih materijala i maksimalne zaštite, karakteriše specijalni hronografski alarm koji pokazuje vreme, meri vremenske intervale i simultano podseća vlasnika na eventualni sastanak vibriranjem. Dvostruko kućište opruga garantuje smostalnost sata, hronografa i alarma.

Zahvaljujući funkcionalnosti, autentičnosti i estetici na kojima insistira u dizajnu satova, "Fortis" se dugi niz godinama nalazi na samom vrhu časovničarske delatnosti.


Kutijice za nakit

Na 13. međunarodnoj izložbi zlatarstva, časovničarstva i optike "Sjaj" nekoliko izlagača predstavilo je pakovanja za nakit različitih oblika i boja.

Poruka koja se šalje pakovanjem za nakit ponekad je jednako važna koliko i poklon unutar njega. Na ovogodišnjoj Izložbi u Hali "Master" posetioci su mogli da pogledaju i kupe kutije za nakit najrazličitiih oblika, boja i materijala, od papira i kartona, preko plastike do somota, pa čak i drveta. Izbor je bio zaista velik, od kutijica od pliša u raznim oblicima za dečiji nakit, do kutijica za prstenje, narukvice, ogrlice...

Takođe, posetioci su bili u prilici da vide interesentne ručno rađene kutije od drveta sa religijskim elementima za burme i tamjan.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak