"Fordovi" na rasprodaji do 15. decembra

Mondo 26.11.2008 12:47
"Fordovi" na rasprodaji do 15. decembra


Zbog izuzetnog interesovanja za vozila koja je, uz značajne popuste, ponudio tokom šestodnevne akcije od 10. do 15. novembra, "Grand motors", generalni uvoznik "Fordovih" vozila za Srbiju, odlučio je da kupcima od 1. do 15. decembra pruži još jednu priliku za kupovinu - uz popuste i do 4.910 evra.U ponudi je, kao i u prvom, novembarskom "krugu", ograničena količina automobila i lakih komercijalnih vozila sa lagera.

"Od 10. do 15. novembra smo prodali 250 automobila i lakih komercijalnih vozila, ali je dosta potencijalnih kupaca, koji u tom krugu nisu uspeli da zatvore finansijsku konstrukciju i postanu vlasnici novih 'Fordovih' automobila, pa njima, a i drugim zainteresovanima, pružamo novu mogućnost", izjavio je rukovodilac prodaje "Fordovih" vozila u "Grand motorsu" Petar Spajić.

U prodajnim salonima u Novom Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Čačku i Nišu nudi se bezmalo ceo "Fordov" proizvodni program, uz popuste koji počinju od 1.000 evra za "fiestu", do 4.910 evra za model "kuga", navedeno je u saopštenju "Grand motorsa".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak