Prenosni player popularne cijene

T Portal 26.11.2008 11:24
Prenosni player popularne cijene


Firma Canyon, prema službenim navodima, jedna je od najbrže rastućih kompanija u IT industriji, no isključivo na azijskom te tržištima zemalja u razvoju. Dokopali smo se jednog primerka njenog prijenosnog audioplayera oznake CNR-MPV5Player nemaštovite oznake CNR-MPV5 predstavljen je u tri varijante – kapaciteta jedan, dva ili četiri gigabajta. Upravo potonji, najjači model, našao se i u našoj redakciji.

Sažeto, radi se o prijenosnom audiouređaju s ugrađenim dvoinčnim ekranom u boji, FM radijskim prijemnikom te utorom za memorijske kartice formata MicroSD, čime je podatkovni prostor uređaja moguće dodatno povećati. Njegova najveća snaga sadržana je u činjenici da se CNR-MPV5 može nabaviti po cijeni od 409 kuna.

Što se izgleda uređaja tiče, nemamo apsolutne nikakve zamjerke dizajnerskom studiju Canyona. Kod playera CNR-MPV5 prevladava crno kućište sa simpatičnim narančastim dodacima. Što se upravljanja njegovim mogućnostima tiče, ono je pojednostavljeno do maksimuma, a obavlja se preko pripadajuće kružne te centralne tipke. Potpune dimenzije uređaja iznose 11,5x82,5x44 milimetara, dok se težina zaustavila na granici od gotovo neznatnih pet grama.

Canyon CNR-MPV5 je namijenjen korisnicima koji žele uživati u glazbi i pokojem videozapisu u pokretu bez da za prijenosni uređaj izdvajaju znatne količine novaca.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak