Košulje za hladnu zimu

Alo 26.11.2008 12:53
Košulje za hladnu zimu


Košulja je neprevaziđeni odevni predmet, koji prigoduje svim prilikama i godišnjim dobima. U prodavnicama možete naći sve aktuelne modele po zaista pristupačnim cenama.Ove sezone dominiraju uzdužne pruge, a boje koje preovlađuju su bela, bež, crvena, siva i crna. „Alo!“ je za vas obišao prodavnice u potrazi za kvalitetnim, modernim i pristupačnim košuljama, koje predstavljaju modni imperativ za aktuelnu sezonu.

 

Time out

1. Cena: 2.199 dinara

Lagana ženska košulja svetloplave boje, ukrašena uzdužnim zelenkastim prugama, idealna je za poslovne dogovore, ručkove, ali i svečanije prigode. Stopostotni pamučni sastav garantuje da ćete moći da je nosite i u narednim godinama.

2. Cena: 2.099 dinara

Ovu atraktivnu svetlosivu žensku košulju od brušenog pamuka moći ćete da nosite u gotovo svim prilikama i kombinacijama. Moderan kroj garantuje izgled urbane gradske devojke.

3. Cena: 2.399 dinara

Najmodernija boja ove sezone našla je svoju primenu i na muškim košuljama. Kroj u kantri stilu garantuje izgled po poslednjoj modi. U zavisnosti od prilike, ovu košulju možete nositi u kombinaciji sa farmerkama, ali i svetlim pantalonama.

4. Cena: 2.199 dinara

Klasična muška košulja sa golubije plavim prugicama pristajaće starijoj gospodi, ali i ljubiteljima sportske elegancije. Za opušteniji izgled, možete ih nositi u kombinaciji sa bledim farmerkama i cipelama u krem boji.

5. Cena: 2.299 dinara

Ovoj modernoj bež muškoj košulji ćete sa lakoćom naći primenu, s obzirom na trendi kroj i boju. Preporučujemo kombinaciju sa braon sakoom od somota i kožnim kaubojkama u istoj boji. Pamučni sastav garantuje da se nećete preznojavati.

 

Beneton

1. Cena: 4.560 dinara

Ova prelepa ženska košulja ukrašena je neobičnim pliseom sa prednje strane, a namenjena je damama sa prefinjenim modnim stilom. Možete je nositi na dužu teget suknju ili u kombinaciji sa cigaret pantalonama u istoj boji.

2. Cena: 4.560 dinara
Ovu izuzetno atraktivnu satensku ljubičastu košulju moći ćete da nosite na posao, ali i u večernjim izlascima. Interesantan bodi završetak koji se kopča između nogu garantuje da vam se košulja neće borati i izvlačiti iz suknje.
3. Cena: 3.648 dinara

Nežna ženska košulja bele boje, sa pastelnim prugicama, ukrašena je neobičnim karnerom sa prednje strane. Namenjena je damama klasičnog oblačenja, ali i prilikama koje zahtevaju formalan stil.

4. Cena: 2.827 dinara

Ova muška košulja u nežnoj roze boji pristajaće muškarcima svetle kose i tena. Možete je nositi na jednostavne bež pantalone ravnog kroja ili u kombinaciji sa somotskim pantalonama, u zavisnosti od stila koji preferirate.

5. Cena: 4.296 dinara

Ovu košulju u tamnim bojama muškarci će s lakoćom uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju. Možete je nositi na posao, ali i u svečanim prilikama, bez bojazni da ćete izgledati neprikladno.

 

Legend

1. Cena: 2.490 dinara

Blago strukirana ženska bela košulja ukrašena je cvetnim desenom. Atraktivni džepovi i ojačanje na ramenima neodoljivo podsećaju na trenutno moderni kantri stil oblačenja.

2. Cena: 2.490 dinara

Ženska košulja u modernom karo desenu ukrašena je sivo-roze bojama. Neobičan otvor na grudima dozvo ljava da ispod obučete jednostavnu sivu ili roze bodi majicu, a možete je i nabrati sa obe strane.

3. Cena: 2.490 dinara

Još jedna klasična bela ženska košulja sa uzdužno postavljenim roze prugicama, namenjena je damama nežnog duha. Možete je nositi ispod prozračnog roze džempera, da biste podvukli ženstvenost.

4. Cena: 2.490 dinara

Ovu prelepu crnu mušku košulju krase roze uzdužne pruge. Uklopiće se i sa farmerkama, ali i ozbiljnijim načinom odevanja. Idealna je za sve prilike.

5. Cena: 2.490 dinara

Ovu klasičnu mušku belu košulju sa sivim prugama preporučujemo i starijim muškarcima ili onim mlađim, kojima je potreban izgled za formalne okolnosti. Idealno će se uklopiti sa meliranim sivim džemperom


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak